Eerste officiële foto's tweede seizoen 'Daredevil'

Eerste officiële foto's tweede seizoen Daredevil

We zien Daredevil bedreigd worden door de Punisher.

Jim Pedd, 30 december 2015 12:26

Onderaan dit bericht kan je de eerste officiële foto’s zien van het tweede seizoen van Marvel/Netflix-serie Daredevil. Op de foto’s zien we onder meer Matt Murdock (Charlie Cox), Punisher (Jon Bernthal) en Karen Page (Deborah Ann Woll). Verder is er nieuwe informatie over de serie, waaronder ook over de rol van Elodie Yungs Elektra en zien we een eerste foto van haar. De info werd ons voorgeschoteld door showrunners Doug Petrie en Marco Ramirez.
”Het voordeel van een vervolg is dat je er meteen in kan springen,” aldus Petrie. ”We beginnen rennend en dan sprinten we zo snel als we konden.” The Punisher moet hierin de boel flink opschudden en zorgen voor problemen in Hell’s Kitchen. ”Kijkers van de serie zullen deze gast met een geweer mogen, maar we gaan mensen ook dwingen – zoals we dat bij Matt doen – om zichzelf in twijfel te trekken. Dodelijke gerechtigheid in eigen handen nemen in het Amerika van 2015 is een moeilijke zaak. Daar hebben we rekening mee proberen te houden. Als je een pistool hebt en je hoort niet bij de politie, ga je sterke gevoelens oproepen. We zijn ons daar bewust van en proberen mensen ertoe te zetten hierover na te gaan denken.”

Daarin speelt ook Elektra een rol, want het personage is een uitdaging voor Matts morele kompas. ”Matt is een complexe en erg morele man, en zij is de beste slechte vriendin die je kan krijgen. Ze doet alles verkeerd en aantrekkelijk, ze is zijn wilde kant. Matt temt die kant altijd, maar Elektra laat die gewoon vrij. Dat stoot hem af, maar trekt hem tegelijk ook aan.”

Het seizoen moet in 2016 ergens te streamen zijn op Netflix.


Bron: EW

Lees meer over: Daredevil, netflix, marvel, matt murdock, charlie cox, punisher, jon bernthal, Karen page, Deborah ann woll, elodie yung, Elektra, doug petrie, marco ramirez

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws