Synopsis première 'Legends of Tomorrow'

Synopsis première Legends of Tomorrow

The CW heeft een lange en gedetailleerde synopsis vrijgegeven.

Jim Pedd, 4 januari 2016 om 13:34

The CW heeft de eerste synopsis vrijgegeven van Legends of Tomorrow. Het betreft een synopsis die duidelijk maakt waar de eerste aflevering van de superheldenserie om gaat draaien. De aflevering is op 21 januari te zien in de VS op The CW. Of en wanneer deze naar Nederland komt is nog niet bekend.
In het jaar 2166 staat de onsterfelijke schurk Vandal Savage (Casper Crump) aan de vooravond van zijn overwinning – totale chaos en de complete vernietiging van de mensheid. Terwijl de wereld om hem heen in elkaar stort, besluit Time Master Rip Hunter (Arthur Darvill) het heft in eigen hand te nemen; hij reist 150 jaar terug naar het verleden om een zorgvuldig samengesteld team van helden en schurken te verzamelen om Savage tegen te houden. Hunter heeft een ogenschijnlijk slecht bij elkaar passende groep gekozen: miljardair en uitvinder Ray Palmer (Brandon Routh), die een pak heeft gemaakt dat hem heel klein kan laten worden, aka the Atom, Sara Lance (Caity Lotz), de White Canary, een getrainde moordenares; Professor Martin Stein (Victor Garber) en Jefferson “Jax” Jackson (Franz Drameh), die samen meta-human Firestorm zijn; Leonard Snart (Wentworth Miller), ook bekend als Captain Cold, en zijn partner Mick Rory (Dominic Purcell), AKA Heat Wave, een duo van criminelen; en Kendra Saunders (Ciara Renée) en Carter Hall (Falk Hentschel) AKA Hawkgirl en Hawkman. Samen moet deze onwaarschijnlijke groep een van de grootste schurken ooit verslaan, terwijl ze niet alleen moeten leren samen te werken als een team, maar ook te werken als helden.

Lees meer over: arrow, the flash, legends of tomorrow, the cw, dc, dc comics, victor garber, brandon routhkendra saunders, wentworth miller, dominic purcell, arthur darvill

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws