search
Robbie Amell als 'Deathstorm' in 'The Flash'
Series / Foto's

Robbie Amell als 'Deathstorm' in 'The Flash'

Ronnie Raymond keert dus terug in het tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Entertainment Weekly heeft onthuld dat acteur Robbie Amell in The Flash te zien zal zijn als het personage Deathstorm. Deze Amell is de neef van Stephen Amell, de acteur die in hetzelfde tv-universum de rol speelt van Arrow, in de gelijknamige superheldenserie Arrow.


Robbie Amell was in The Flash al te zien als Ronnie Raymond, het personage dat aan het einde van het eerste seizoen een heldendaad verrichtte door Central City te redden. Nu keert hij terug als de "Earth-2"-versie, maar niet als Firestorm.

Uitvoerend producent Andrew Kreisberg geeft in EW aan dat hij Deathstorm speelt, in de strips de schurkachtige incarnatie van Firestorm en een lid van het zogenaamde Black Lantern CORPS. "We zijn helemaal door het dolle om Robbie terug te hebben bij The Flash," aldus Kreisberg. "Je kunt een goede Firestorm tegenhouden, maar nu is hij terug met een wending; een dodelijke Earth-Two-versie van onze geliefde Ronnie, in de vorm van Deathstorm." In The Flash zal Deathstorm en duo vormen met het personage Killer Frost.

Hieronder ook een recent verschenen setfoto van Amell als Deathstorm:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen