search
'Breaking Bad'-personage naar 'Better Call Saul'

'Breaking Bad'-personage naar 'Better Call Saul'

Wie keert dit tweede seizoen terug?

Jim Pedd

In februari zet AMC de uitzending van Better Call Saul voort. Dan verschijnt het tweede seizoen van de serie en nu kunnen we namens bedenker Vince Gilligan melden dat een oude bekende in het seizoen te zien zal zijn. Gilligan vertelde aan Cinemablend dat er een personage uit Breaking Bad naar de serie komt. Wie het is weten we nog niet, maar duidelijk is dat het in elk geval niet Walter White (Bryan Cranston) of Jesse Pinkman (Aaron Paul) wordt.


"We bezoeken een personage dat we vroeg in het eerste seizoen van Breaking Bad ontmoetten en sindsdien niet meer gezien hebben," vertelde Gilligan. "Het wordt een leuk bezoek." Cinemablend denkt zelf dat het om het personage Krazy-8 gaat, gespeeld door Maximino Arciniega. Hij was meth dealer en DEA informant, die uiteindelijk in de kelder van Jesse's huis zijn einde ontmoette.

Daar leerde Walter White ook een belangrijke les, die hem uiteindelijk op zijn duistere pad stuurde. Toch is het nog niet zeker of hij een cameo krijgt in de show. Later zullen ook andere personages naar de serie komen, maar dat zal pas in andere seizoenen zijn. Better Call Saul gaat op 15 februari verder met het verhaal van Jimmy McGill (Bob Odenkirk).

Aanbevolen artikelen