search
TV Series op Film1
Series / Nieuws

TV Series op Film1

Film1 is niet alleen een digitaal zenderpakket dat films aanbiedt, maar ook voor tv-series ben je bij Film1 op het juiste adres.

Film1 is niet alleen een digitaal zenderpakket dat films aanbiedt, maar ook voor tv-series ben je bij Film1 op het juiste adres. Op de diverse zenders in het pakket vind je zowel nieuwe als oudere producties, variërend van populaire Amerikaanse misdaadseries tot spannende Scandinavische dramaseries. Natuurlijk kun je ook kijken naar blockbusters als 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' of 'Toscaanse Bruiloft'. Probeer Film1 nu de eerste drie maanden voor slechts €5 per maand!


Mammon (Seizoen 1)
Deze spannende Noorse dramaserie volgt Peter Verås, een starre journalist voor één van de meest gerespecteerde kranten in het land. Wanneer hij van een anonieme krant een tip ontvangt over een grootschalige fraudezaak bij een bekende multinational, raakt hij verstrikt in een complex mysterie. Een groot gedeelte van de politieke en financiële elite in Noorwegen blijkt hierbij betrokken en bovendien leidt al het bewijs naar zijn eigen broer. Hoe ver kan hij gaan als journalist om de waarheid naar voren te krijgen? Mammon is gemaakt door de producent NRK, die eerder de misdaad/komedieserie Lilyhammer maakte voor Netflix.

Crossing Lines (Seizoen 2)
In Crossing Lines worden de hoofdrollen gespeeld door de William Fichtner ('The Dark Knight'), Marc Lavoine ('The Good Thief') en Hollywoodveteraan Donald Sutherland (o.a. Mash). De serie is geproduceerd door de makers van de populaire misdaadserie Criminal Minds en volgt een internale politie-eenheid die actief is in Europa.

Manhattan (Seizoen 1)
ManhattanManhattan is een nieuwe Amerikaanse tv-serie, waarin de levens van een groepje wetenschappers en hun gezinnen centraal staan. Samen werken ze in een geheim dorpje midden in de woestijn aan de allereerste atoombom. Er rust een grote druk op deze groep, aangezien hun meegereisde gezinnen van niets weten.. Eén van de hoofdrollen wordt gespeeld door de Nederlandse actrice Katja Herbers, bekend uit de films 'Süskind' en 'Loft'.

Once Upon a Time (Seizoen 4, vanaf 18 november)
De 28-jarige Emma Swan verhuist naar het magische stadje Storybrooke, wanneer ze wordt benaderd door haar tienjarige ter adoptie afgestane zoontje Henry. Hij verteld haar dat ze de verdwenen dochter is van het sprookjesfiguur Sneeuwwitje en haar Sprookjesprins. Hierop besluit ze te verhuizen om met haar ouders in contact te komen en de waarheid te achterhalen.

Utopia (Seizoen 1)
Wat gebeurt er wanneer een groep doodnormale mensen plotseling een boek ontvangt met hierin een voorspelling van de grootste rampen uit de afgelopen honderd jaar? In de sciencefictionserie Utopia zien we hoe deze groep wordt achtervolgd door de geheime organisatie 'The Network', die tot het uiterste gaan om dit boek te heroveren.

Peaky Blinders (Seizoen 1)
Peaky Blinders is gebaseerd op de gelijknamige gangsterbende, die vlak na de Eerste Wereldoorlog de straten van Birmingham onveilig maakten. Cillian Murphy speelt de leider van deze bende, waarvan de leden te herkennen zijn aan de scheermesjes die zij in hun petten naaien. In het aankomende tweede seizoen van deze tv-serie zal ook Tom Hardy te zien zijn, eerder speelde hij en Murphy samen in de films 'Inception' en 'The Dark Knight Rises'.

The Red Road (Seizoen 1, vanaf 13 november)
Jason Momoa (Game of Thrones) speelt in The Red Road de leider van een indianenstam die het aan de stok krijgt met de sheriff van het naburige dorp (gespeeld door Martin Henderson). Wanneer de vrouw van deze sheriff betrokken raakt bij een afschuwelijk "ongeluk", besluit hij een risicovol pact te sluiten met deze stam.

Revenge (Seizoen 4, vanaf 18 november)
The Hamptons is een prestigieuze en exclusieve plaats aan de kust vlakbij New York. De ouders van het hoofdpersonage Emily Thorne (Emily VanCamp) woonden hier totdat hun familie werd geruïneerd door de kille buren. Op haar achttiende besluit ze terug te verhuizen naar The Hamptons om wraak te nemen op de geesten uit haar verleden..

Thicker Than Water (Seizoen 1)
Drie totaal van elkaar vervreemde kinderen krijgen plots weer met elkaar te maken, wanneer hun moeder overlijdt en ze het familiepension erven. De overleden moeder runde dit pension samen met haar zoon Oskar, die vlak voor de nieuwe seizoensopening opnieuw oog in oog komt te staan met zijn zus Jonna en broer Lasse. Het gehele seizoen moeten zij samen het pension runnen om aanspraak te maken op de erfenis. Thicker Than Water is geschreven door de scenarioschrijver van Wallander en geproduceerd door de maker van de boekverfilming 'De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween'.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen