Relatie Punisher, Elektra en 'Daredevil' uitgelegd

Relatie Punisher, Elektra en Daredevil uitgelegd

En bekijk een spannende motion poster voor de Marvel/Netflix-serie.

Jim Pedd, 7 januari 2016 16:38

In een interview met Empire Magazine ging acteur Charlie Cox kort in op de relatie van zijn personage Daredevil met de Punisher (Jon Bernthal) en Elektra (Elodie Yung). Daarnaast is er op Facebook een motion poster vrijgegeven, waarin we Daredevil in kostuum zien. Op de achtergrond verschijnt onheilspellend de zin ”we’ve been waiting for you”.
Dan de relatie van Daredevil met de Punisher. ”Het is erg ingewikkeld. Het voelt alsof ze gezworen vijanden zijn, maar soms voelt het ook alsof het beste vrienden en broers hadden kunnen zijn. Om overeenkomsten te vinden moeten er compromissen gesloten worden.”

Er zou verder mogelijk een liefdesrelatie ontstaan tussen Daredevil en Elektra. ”Ik denk dat iedere man ooit een Elektra gezien heeft. Als je je die relatie voorstelt, een erg vurige, lustvolle, liefdevolle en haatvolle relatie. Als je dan twee mensen hebt die serieus goed zijn in de vechtkunsten, krijg je een interessante dynamiek.”

Across the globe, the streets just got safer. #Daredevil #NetflixEverywhere

Posted by Marvel's Daredevil on Wednesday, 6 January 2016


Bron: Empire Magazine

Lees meer over: Daredevil, netflix, marvel, matt murdock, charlie cox, punisher, jon bernthal, Karen page, Deborah ann woll, elodie yung, Elektra, doug petrie, marco ramirez

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws