search
Teaser tweede seizoen 'Daredevil'
Series / Trailer

Teaser tweede seizoen 'Daredevil'

En wanneer vindt de première plaats?De eerste teaser voor Marvel/Netflix-serie Daredevil vrijgegeven. Hierin wordt de religieuze identiteit van Matt Murdock (Charlie Cox) nog eens benadrukt. Tegelijk horen we dialoog uit het eerste seizoen, waarin we in het kort de grote problemen van Matt nog eens horen langskomen. "Waarom voel ik me nog schuldig?" vraagt Matt aan Father Lantom (Peter McRobbie), die daarop antwoordt: "Schuldgevoelens kunnen iets goeds zijn. Ze kunnen een indicatie zijn dat je werk nog niet afgerond is."

Naast bovenstaande teaser is er ook eindelijk een premièredatum voor het seizoen. De laatste geruchten wezen erop dat de serie in maart verder zou gaan en dan specifiek op 25 maart, de premièredatum van DC-film Batman v Superman: Dawn of Justice in de Verenigde Staten. Dat blijkt niet het geval te zijn: Marvel en Netflix geven het tweede seizoen op 18 maart vrij, dus iets eerder.

Komend seizoen wordt het spannend voor Matt. Hij zal het op moeten nemen tegen de Punisher (Jon Bernthal), die er hardere methodes op nahoudt om de stad veilig te houden. Daarnaast komt er een nieuwe potentiële liefde voor Matt voorbij, Elektra (Elodie Yung), die er ook andere methodes op nahoudt en het prototype 'foute vriendin' is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen