Vijfde seizoen 'Arrested Development' draait om moordmysterie

Nieuwe Arrested Development draait om moord

Het moet documentaires als Making a Murderer belachelijk maken.

Jim Pedd, 11 januari 2016 om 10:28

De Huffington Post sprak met acteur Tony Hale over het aankomende vijfde seizoen van hitkomedie Arrested Development. Hale speelt daarin de rol van Byron ‘Buster’ Bluth en weet al iets over het nieuwe seizoen. Niet alleen wordt ditmaal de complete cast verenigd, ook moet het de familie een moordmysterie oplossen.
Tijdens de opnames van het vierde seizoen voor Netflix bleek het moeilijk om de cast bij elkaar te krijgen. De castleden waren zeer populair in Hollywood en dus was het bijna niet mogelijk alle schema’s voldoende te laten overlappen. ”Ik weet dat [bedenker Mitchell Hurwitz] gezegd heeft dat hij meer ensemble scènes wil, waarin iedereen samen is. Dat is één van hun doelen.”

Dat zal nog moeilijk worden voor het geplande aantal afleveringen. Uitvoerend producent Brian Glazer bevestigde vorig jaar dat er 17 nieuwe afleveringen volgen. Ook weten we nu iets meer over het plot. In het seizoen wordt Liza Minelli’s Lucille Austero vermoord. Het geheel moet dan een soort Making a Murderer documentaire worden.

Er is nog geen premièredatum voor het langverwachte vijfde seizoen. Wel weten we dat de productie in januari of februari van dit jaar moest beginnen. Vier maanden later kunnen de afleveringen al te zien zijn, dus dat zou in de zomer zijn.

Bron: Huffington Post

Lees meer over: arrested development, making a murderer, seizoen 5, netflix, tony hale, mitchell hurwitz, liza minelli, brian glazer

Informatie over de serie: Arrested Development

Populair nieuws