search

Ons nieuws van vrijdag 28 februari 2014

Eerste foto 'The Flash'
Series / Foto's

Eerste foto 'The Flash'

Het eerste beeld van de superheld is naar buiten gebracht.

The CW heeft een allereerste foto van The Flash naar buiten gebracht. Op de foto zien we Grant Gustin in het pak van de superheld The Flash. Het pak is ontworpen door Oscar-winnaar Colleen Atwood, die ook het pak uit Arrow ontwierp. Hieronder zie je een duidelijke versie van het pak.

Gustin speelt in de serie de rol van Barry Allen / The Flash. Hij was eerder in twee afleveringen van Arrow te zien. Naast Gustin zijn rollen weggelegd voor Candice Patton als Iris West, Jesse L. Martin als de vader van Iris, Detective West, Michelle Harrison als Barry's moeder Nora Allen, Rick Gosnett als rechercheur Eddie Thawne, Carlos Valdes als Cisco Ramon, Danielle Panabaker als S.T.A.R. Labs bioengineer Caitlin Snow, Tom Cavanagh als S.T.A.R. Labs CEO Harrison Wells, en John Wesley Shipp (van de oorspronkelijke The Flash-serie) in een nog ongespecificeerde rol.

The Flash is bedacht door Greg Berlanti en Andrew Kreisberg. Samen met Geoff Johns schreven zijn het scenario. De productie van de pilot moet komende week onder leiding van David Nutter van start gaan.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Officiële poster 'Game of Thrones' seizoen 4
Series / Posters

Officiële poster 'Game of Thrones' seizoen 4

Iedereen moet dood!

Na de reeks personageposters van deze week kun je hieronder een blik werpen op de officiële poster van het vierde seizoen van HBO's Game of Thrones. Het nieuwe seizoen is gebaseerd op met name de tweede helft van 'A Storm of Swords', het derde deel in de 'A Song of Ice and Fire'-boekenreeks van auteur George R. R. Martin.

Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen, waarvan de negende is geregisseerd door Neil Marshall (The Descent, 2005). Uiteraard keert onze eigen Carice van Houten weer terug als het personage Melisandre.

Seizoen 4 gaat op 6 april van start. In Nederland zal de eerste aflevering, geregisseerd door David Benioff en D. B. Weiss, een dag later te zien zijn op HBO Nederland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO-serie 'Looking' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

HBO-serie 'Looking' krijgt tweede seizoen

Over de homoseksuele Patrick Murray en zijn drie vrienden in San Francisco.

HBO comedyserie Looking krijgt een tweede seizoen. Daarnaast zijn de personages van enkele castleden gepromoveerd tot vaste bijrollen in de serie. Deze volgt de homoseksuele Patrick Murray (Jonathan Groff) en zijn drie vrienden in San Francisco.

Acteurs Lauren Weedman (Doris), Raul Castillo (Richie) en Russell Tovey (Kevin) zijn de acteurs wier personages gepromoveerd zijn tot vaste aanwezigen in de serie. Weedman speelt Dom's huisgenoot, Castillo is de geliefde van Patrick en Tovey speelt zijn baas.

De serie beleefde geen sterke start in januari. Toen debuteerde de serie voor 338,000 kijkers, wat niet heel veel is voor Hbo. Toch staat het gemiddelde van de afleveringen op 519,000 kijkers. Als je dan ook nog alle andere manieren om het te kijken (herhalingen, on demand en HBO Go) meetelt, staat het gemiddelde aantal kijkers per week op ongeveer twee miljoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vier posters 'From Dusk Till Dawn: The Series'
Series / Posters

Vier posters 'From Dusk Till Dawn: The Series'

O.a. een enge vampier komt voorbij.

Er zijn vijf nieuwe posters vrijgegeven van de film From Dusk Till Dawn: The Series. Het is een spin-off van de cultfilm van regisseur Robert Rodriguez, en de serie zal zijn première beleven op de nieuwe zender El Rey Network.

In From Dusk Till Dawn volgen we bankrover Seth Gecko (D.J. Cotrona) en zijn gewelddadige en onvoorspelbare broer Richard Gecko (Zane Holtz). Ze worden door de FBI en Texas Rangers Earl McGraw (Don Johnson) en Freddie Gonzalez (Jesse Garcia), nadat een van hun bankovervallen op een slachting uitdraaide.

Of en wanneer de serie naar Nederland komt, is niet bekend.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer bekend over pilot 'Gotham'
Series / Nieuws

Meer bekend over pilot 'Gotham'

Er komen veel slechteriken langs in de pilot.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Er is weer wat nieuwe informatie naar buiten gekomen over Gotham, de aankomende nieuwe DC-serie. De informatie concentreert zich vooral op de pilot van de serie, en daarin zal een boel gebeuren.

Er zullen flink wat slechteriken geïntroduceerd worden in de pilot. Het betreft een 14-jarige Catwoman (die al overvallen pleegt), the Ridler (die als lijkschouwer werkt) en the Penguin (die er ook echt uit zal zien als een pinguïn).

Verder hebben James Gordon (Ben McKenzie) en Detective Harvey Bullock (Donal Logue) te maken met een klein meisje, dat Ivy heet. Zij woont bij haar vervelende ouders in een appartement met veel planten. Zou dat Poison Ivy kunnen zijn? Ook komen we een komiek tegen die grapjes vertelt aan de gangsters in de nachtclub van Fish Mooney (Jada Pinkett-Smith). Zij lacht hysterisch en vindt de komiek erg leuk.

Wanneer de pilot precies te zien moet zijn, is nog niet zeker.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen