Princess Leia naar 'Star Wars Rebels'

Princess Leia naar Star Wars Rebels

Bekijk meteen een clip met haar als agent van het Keizerrijk.

Jim Pedd, 12 januari 2016 om 12:51

TV Insider meldt dat niemand minder dan Princess Leia Organa in Star Wars Rebels te zien is. Het personage maakt haar opwachting in de mid-season première van het nieuwe seizoen, en die aflevering draagt de titel A Princess in Lothal. De intentie is om een nieuwe kant van Leia Organa te laten zien, waarbij ze nog niet de leider is die we leerden kennen in A New Hope.
”We dachten dat we een kans hadden haar te laten zien toen ze nog leerde een leider te zijn, experimenteerden met de persoonlijkheid die veel sterker en resoluter wordt en verwordt tot wat je ziet in A New Hope,” aldus uitvoerend producent Dave Filoni. ”Een grote uitdaging van het weergeven van Leia in Rebels is het publiek eraan te herinneren dat ze op dit moment deel van het Keizerrijk is. Ze gelooft er niet in, maar speelt wel haar rol, bijna als een dubbelagent.”

Actrice Carrie Fisher spreekt de stem niet in, die eer valt Julie Dolan te beurt. Leia is de zoveelste fanfavoriet die in de serie te zien is. Eerder maakten ook Darth Vader, C-3PO, R2-D2, Yoda an Lando Calrissian hun opwachting. De speciale aflevering is op 20 januari te zien op Disney XD. Hieronder een clip.Bron: TV Insider

Lees meer over: Star wars rebels, leia organa, star wars, Disney xd, carrie fisher, Julie dolan, dave filoni

Informatie over de serie: Star Wars Rebels

Populair nieuws