Jonah Hex naar 'Legends of Tomorrow'

Een grote stap voor het DC serieuniversum.

Jim Pedd, 14-01-2016 08:00

In een verrassende onthulling heeft televisiezender The CW bekend gemaakt dat Jonah Hex zijn live-action televisiedebuut gaat maken in Legends of Tomorrow. Het personage is uiterst populair bij de fans van DC Comics en zal vanaf de elfde aflevering van de serie te zien zijn. Welke acteur de rol speelt is nog niet bekend.
"Vanaf het moment dat we besloten dat Legends om tijdreizen zou draaien, wilden we een verhaal doen dat zich in het oude Westen afspeelt," vertelde producent Marc Guggenheim. "Maar als je een verhaal in het DC-universum maakt dat zich in het oude Westen afspeelt, MOET je Jonah Hex erin zetten. We kijken ernaar uit nog een bekend, geliefd DC-personage naar televisie te brengen."

De première van Legends of Tomorrow vindt op 21 januari plaats in de Verenigde Staten. In het jaar 2166 staat de onsterfelijke schurk Vandal Savage (Casper Crump) aan de vooravond van zijn overwinning – totale chaos en de complete vernietiging van de mensheid. Terwijl de wereld om hem heen in elkaar stort, besluit Time Master Rip Hunter (Arthur Darvill) het heft in eigen hand te nemen; hij reist 150 jaar terug naar het verleden om een zorgvuldig samengesteld team van helden en schurken te verzamelen om Savage tegen te houden. Hunter heeft een ogenschijnlijk slecht bij elkaar passende groep gekozen: miljardair en uitvinder Ray Palmer (Brandon Routh), die een pak heeft gemaakt dat hem heel klein kan laten worden, aka the Atom, Sara Lance (Caity Lotz), de White Canary, een getrainde moordenares; Professor Martin Stein (Victor Garber) en Jefferson "Jax" Jackson (Franz Drameh), die samen meta-human Firestorm zijn; Leonard Snart (Wentworth Miller), ook bekend als Captain Cold, en zijn partner Mick Rory (Dominic Purcell), AKA Heat Wave, een duo van criminelen; en Kendra Saunders (Ciara Renée) en Carter Hall (Falk Hentschel) AKA Hawkgirl en Hawkman. Samen moet deze onwaarschijnlijke groep een van de grootste schurken ooit verslaan, terwijl ze niet alleen moeten leren samen te werken als een team, maar ook te werken als helden.

Bron: THR

Lees meer over: legends of tomorrow, dc comics, jonah hex, marc guggenheim, casper crump, arthur darvill, brandon routh, caity lotz, victor garber, franz drameh, wentworth miller, dominic purcell, ciara renee, falk hentschel

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix