search

Ons nieuws van donderdag 14 januari 2016

Geen vervolg voor Heroes Reborn?
Series / Nieuws

Geen vervolg voor Heroes Reborn?

Het einde lijkt nu toch echt in zicht...

Fans van de serie Heroes waren behoorlijk opgetogen toen door NBC werd bekend gemaakt dat er een miniserie zou verschijnen genaamd Heroes Reborn. Nu het eerste seizoen er bijna op zit is het evenwel nog maar de vraag of er ooit een vervolg komt.

Op de Television Critics Association winter press tour werd deze vraag gesteld aan niemand minder dan NBC baas Robert Greenblatt. Het antwoord op die vraag luidde;

"Voor zover ik weet zullen er geen nieuwe projecten rond Heroes meer verschijnen. Het plan was van begin af aan om slechts één seizoen van Heroes Reborn te maken. Aan de andere kant zou ik er niet vreemd van opkijken mocht Tim Kring (de maker van de miniserie) op een bepaalde dag wakker worden en zeggen dat hij toch nog een extra verhaal te vertellen heeft".

Hoewel NBC de deur dus duidelijk nog op een kiertje heeft staan lijkt het verhaal van Heroes nu toch echt geschreven te zijn... Of niet?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'The Path' met Aaron Paul
Series / Trailer

Trailer 'The Path' met Aaron Paul

Hulu\'s nieuwe serie over een gezin dat betrokken is bij een controversiële sekte en worstelt met zaken als relaties, religie en macht.



Hierboven vind je de trailer van The Path, een nieuwe serie van Hulu over een gezin dat betrokken is bij een controversiële sekte en worstelt met zaken als relaties, religie en macht. Elke aflevering biedt een nieuwe blik over de keuzes die we moeten maken om het leven te leiden dat we uiteindelijk willen. In de eerste tien afleveringen worden de hoofdrollen gespeeld door Aaron Paul (Breaking Bad), Michelle Monaghan (True Detective) en Hugh Dancy (Hannibal).

The Path is een creatie van Jessica Goldberg, die de volledige serie schrijft en produceert in samenwerking met Jason Katims en Michelle Lee. De eerste aflevering van de serie wordt op 30 maart 2016 uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
6e seizoen 'Game of Thrones' krijgt grote onthullingen
Series / Nieuws

6e seizoen 'Game of Thrones' krijgt grote onthullingen

Emilia Clarke zegt dat de onthulling van Jon Snows lot één van de grootste televisiemomenten ooit wordt.

Hét mysterie dat zo snel mogelijk opgelost moet worden voor fans van Game of Thrones is natuurlijk de mogelijke dood van Jon Snow (Kit Harington). Actrice Emilia Clarke (Daenerys Tagaryen) vertelde op de rode loper van de Golden Globes aan E! News dat de onthulling volgens haar een groot moment in de geschiedenis van televisie wordt.

"Het wordt groots, een van de grootste momenten op televisie die er ooit geweest zijn," vertelde ze over de aanstaande onthulling. Op 24 april gaat het zesde seizoen van de HBO-serie van start, maar vermoedelijk zal er nog even gewacht worden met de onthulling. Voor fans kan het echter niet snel genoeg komen.

Zij die gehoopt hadden op een onthulling via de weg van het zesde boek in de reeks van George R.R. Martin, waar de serie op gebaseerd is, zullen enigszins teleurgesteld zijn. The Winds of Winter komt in elk geval niet vóór het zesde seizoen uit. Daarmee worden ook enkele geheimen van de boeken op televisie onthuld.

Voor veel fans is het overigens al duidelijk wat er te gebeuren staat. Jon Snow zou nog leven volgens velen. Zo heeft acteur Kit Harington het door hem zo gehate kapsel nog altijd niet veranderd. Daarnaast is hij gespot op setfoto's, waarop hij in andere kleding staat dan Jon Snow zat toen hij schijnbaar om het leven gebracht werd door zijn eigen mannen. Wat denken jullie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zesde seizoen 'Homeland' naar New York City
Series / Nieuws

Zesde seizoen 'Homeland' naar New York City

Waar de serie voorlopig ook moet blijven.

Spionagethriller Homeland lijkt sinds het derde seizoen altijd weer een andere locatie te bezoeken. Zo ging Carrie in seizoen vier naar Islamabad en in seizoen vijf naar Berlijn. De vraag waar de serie nu heen gaat kunnen we vandaag beantwoorden. Carrie reist ditmaal naar New York en het is de bedoeling van Showtime om de serie daar "nog vele seizoenen" te plaatsen.

Dit vertelde Showtime baas David Nevins. Hij vertelde niet al teveel over het seizoen, behalve dat Carrie, gespeeld door Claire Danes ditmaal dus naar New York reist. Daar worden ook de vragen die nog staan over het lot van Quinn (Rupert Friend) beantwoord. "Mocht Quinn nog leven, is dat op een andere manier dan eerst."

Tot slot vertelde Nevins nog niet te weten hoeveel seizoenen de serie door zal gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jonah Hex naar 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

Jonah Hex naar 'Legends of Tomorrow'

Een grote stap voor het DC serieuniversum.

In een verrassende onthulling heeft televisiezender The CW bekend gemaakt dat Jonah Hex zijn live-action televisiedebuut gaat maken in Legends of Tomorrow. Het personage is uiterst populair bij de fans van DC Comics en zal vanaf de elfde aflevering van de serie te zien zijn. Welke acteur de rol speelt is nog niet bekend.

"Vanaf het moment dat we besloten dat Legends om tijdreizen zou draaien, wilden we een verhaal doen dat zich in het oude Westen afspeelt," vertelde producent Marc Guggenheim. "Maar als je een verhaal in het DC-universum maakt dat zich in het oude Westen afspeelt, MOET je Jonah Hex erin zetten. We kijken ernaar uit nog een bekend, geliefd DC-personage naar televisie te brengen."

De première van Legends of Tomorrow vindt op 21 januari plaats in de Verenigde Staten. In het jaar 2166 staat de onsterfelijke schurk Vandal Savage (Casper Crump) aan de vooravond van zijn overwinning "“ totale chaos en de complete vernietiging van de mensheid. Terwijl de wereld om hem heen in elkaar stort, besluit Time Master Rip Hunter (Arthur Darvill) het heft in eigen hand te nemen; hij reist 150 jaar terug naar het verleden om een zorgvuldig samengesteld team van helden en schurken te verzamelen om Savage tegen te houden. Hunter heeft een ogenschijnlijk slecht bij elkaar passende groep gekozen: miljardair en uitvinder Ray Palmer (Brandon Routh), die een pak heeft gemaakt dat hem heel klein kan laten worden, aka the Atom, Sara Lance (Caity Lotz), de White Canary, een getrainde moordenares; Professor Martin Stein (Victor Garber) en Jefferson "Jax" Jackson (Franz Drameh), die samen meta-human Firestorm zijn; Leonard Snart (Wentworth Miller), ook bekend als Captain Cold, en zijn partner Mick Rory (Dominic Purcell), AKA Heat Wave, een duo van criminelen; en Kendra Saunders (Ciara Renée) en Carter Hall (Falk Hentschel) AKA Hawkgirl en Hawkman. Samen moet deze onwaarschijnlijke groep een van de grootste schurken ooit verslaan, terwijl ze niet alleen moeten leren samen te werken als een team, maar ook te werken als helden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.