Trailer tweede seizoen '12 Monkeys'

Ondanks de wat stroeve start, toch een vervolg.

Bram de Groot, 29-01-2016 08:00


Op 18 april start de zender Syfy met het uitzenden van het tweede seizoen van de avonturen-thriller 12 Monkeys. Hieronder zie je de eerste trailer voor het vervolg, opnieuw bestaande uit dertien episodes.

In de serie, gebaseerd op de gelijknamige film van Terry Gilliam, reist James Cole (Aaron Stanford) van een post-apocalyptische toekomst - het jaar 2043 - terug naar het heden om de dodelijke plaag tegen te gaan die de mensheid zo goed als uitroeit. Hij vormt een team vormen met Dr. Cassandra Railly (Amanda Schull) en de verstandelijk gehandicapte Jennifer Goines (Emily Hampshire).

Het eerste seizoen met dertien afleveringen was geen enorm doorslaand succes, met scores als een 61 procent op Rotten Tomatoes en een 7,6 op de IMDb. Ook de kijkersaantallen in de States daalden onder een miljoen. Vanaf 18 april dus op Syfy.

Bron: Syfy

Lees meer over: twelve monkeys, 2016, syfy, trailer, serie, seizoen 2, Terry Gilliam, pilot, film, remake, 1995, brad pitt, bruce willis, Aaron Stanford, Amanda Schull, Emily Hampshire

Populair nieuws