search
Eerste motion poster voor 'Better Call Saul' seizoen 2
Series / Nieuws

Eerste motion poster voor 'Better Call Saul' seizoen 2

Tweede seizoen is vanaf 16 februari te zien op Netflix.

Seizoen 2 van Better Call Saul komt eraan en om iedereen alvast warm te maken is de eerste motion poster vrijgegeven. Deze kan je op de Twitter pagina van NetflixNL bekijken, op https://twitter.com/NetflixNL.


De serie Better Call Saul is een prequel van Breaking Bad en werd bedacht door Vince Gilligan samen met Peter Gould. Better Call Saul speelt zich zes jaar voor Breaking Bad af en vertelt het verhaal van 'criminele' advocaat Saul Goodman in de jaren voordat hij Walter Whites advocaat werd.

In het tweede seizoen volgt de kijker Jimmy's verdere ontwikkelingen met de nieuwe hoogtes en diepe dalen die daarbij horen. Hij leunt meer en meer op zijn vertrouwensband met Kim Wexler, terwijl de relatie met zijn broer Chuck steeds complexer wordt. Hij komt voor een aantal moeilijke keuzes te staan die de loop van zowel zijn carrière als leven beïnvloeden. Het verhaal achter de advocaat wordt in seizoen 2 verder uitgediept, samen met de introductie van nieuwe personages.

De eerste aflevering van het 10-delige tweede seizoen is vanaf dinsdag 16 februari te zien op Netflix. Vervolgens wordt wekelijks op dinsdag, direct na uitzending in de Verenigde Staten, een nieuwe aflevering toegevoegd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen