Einde van 'The Good Wife' in zicht

Einde van 'The Good Wife' in zicht

Serie zal stoppen na zevende seizoen.

Michelle Iwema, 10 februari 2016 om 10:39

De serie The Good Wife zal stoppen na het zevende seizoen. Dat werd volgens NME bekend gemaakt in een reclame, die te zien was tijdens een uitzending van het programma in Amerika.
De serie zit al in het zevende seizoen en de laatste aflevering hiervan wordt in mei uitgezonden. "We kijken ernaar uit om het verhaal van Alicia volledig te vertellen in dit laatste seizoen." lieten bedenkers Robert King en Michelle King weten. "We zijn ontzettend dankbaar om dit te mogen doen."

Julianna Margulies, die hoofdpersonage Alicia Florrick speelt, liet ook in een verklaring weten wat ze hiervan vond. "Het is een enorme eer geweest om deel uit te maken van serie, die in de zeven jaar dat het te zien was, de lat nooit zette op goed, maar altijd probeerde buitengewoon te zijn. Ik heb gezien hoe magie kan ontstaan als Robert en Michelle King iets op papier zetten en het is een privilege geweest om te mogen werken met zulke briljante mensen."


Bron: NME

Lees meer over: he Good Wife, Peter Gallagher, The Good Wife, seizoen 7, nieuw seizoen, advocaat, einde serie, Julianna Margulies, Alicia Florrick

Informatie over de serie: The Good Wife

Populair nieuws