search
Meer foto's van de Suicide Squad uit 'Arrow'
Series / Foto's

Meer foto's van de Suicide Squad uit 'Arrow'

Plus een synopsis van aflevering 16, waarin het dodelijke team opduikt.

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***
Even terug plaatsten we al twee eerste foto's van de Suicide Squad, het dodelijk team dat in een toekomstige aflevering van de superheldenserie Arrow gaat opduiken. Het is onlangs bekend geworden dat ze te zien zijn in de zestiende aflevering, die de gepaste titel 'Suicide Squad' meekrijgt. Onderaan zie je vier nieuwe foto's.

Zender The CW heeft tevens een synopsis vrijgegeven van de aflevering, die op 19 maart wordt uitgezonden:

Oliver maakt zich op voor de confrontatie met zijn voormalige vriend Slade. Sarah probeert Oliver tevergeefs te helpen. Uit angst voor haar veiligheid weigert Oliver haar hulp. Diggle (David Ramsey) wordt onderwijl geworven door Amanda Waller (Cynthia Addai-Robinson) en A.R.G.U.S. om een krijgsheer (Lee Majdoub) een halt toe te zeggen.

Diggle komt erachter dat de rest van het team bestaat uit Deadshot (Michael Rowe), Bronze Tiger (Michael Jai White) en Shrapnel (Sean Maher). Het zijn allen criminelen die Arrow achter de tralies wist te krijgen. Diggle heeft zijn twijfels, maar wordt gedwongen een moeilijke beslissing te nemen.


Hieronder de foto's van achtereenvolgend Amanda Waller (Cynthia Addai-Robinson), Mark Scheffer/Shrapnel (Sean Maher), Floyd Lawton/Deadshot (Michael Rowe) en Ben Turner/Bronze Tiger (Michael Jai White).








Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen