Eerste teaser zesde seizoen 'Game of Thrones'!

Eerste teaser zesde seizoen Game of Thrones!

De doden keren terug.

Jim Pedd, 14 februari 2016 om 22:16

#FICHÁ /// ¡¡¡Se filtro el teaser trailer de la 6ta Temporada de GAME OF THRONES!!! ¡Míralo YA! ¿Qué te parece? #ValarMorghulisGuachin!

Posted by JPosters on Sunday, 14 February 2016

Nog pakweg twee maanden tot de release van het zesde seizoen van Game of Thrones. Onlangs was daar al een hele reeks foto's van vrijgegeven en nu heeft HBO eindelijk een officiële trailer naar buiten gebracht. Die werd op televisie uitgezonden tijdens de première van Vinyl en is meteen ook op het internet gezet. Het seizoen zal meerdere geheimen onthullen, waaronder het lot van Jon Snow (Kit Harington). Daar zijn al lange tijd geruchten over, maar bovenstaande trailer onthult er natuurlijk niets van.

In plaats daarvan toont de trailer ons de Hall of Faces, van de Faceless Men in Braavos waar Arya in training is. De gezichten die we zien zijn van de doden: Ned en Catelyn Stark, Joffrey Baratheon en nog vele anderen. Ook horen we hen praten. De lange nacht komt, en met hen de doden (horen we iemand zeggen). Opmerkelijk genoeg zien we ook nog Jon Snow, wiens lot niet bekend is. Ook een vraag is of we aan het einde Tyrion zien of niet.

HBO wil namelijk nog niet bevestigen of Snow terug komt. Natuurlijk heeft het daar wel alle schijn van, maar toch. Familie van hem zal sowieso wel te zien zijn in het zesde seizoen: Sansa (Sophie Turner) en Theon (Alfie Allen) hebben bijvoorbeeld de sprong van de muur van Winterfell overleefd en zullen op de vlucht zijn voor de Boltons. Tegelijk keert ook familie van Theon terug: zijn vader Balon en zus Yara, die afgelopen seizoen weinig te doen hebben, spelen een belangrijke rol in het aankomende seizoen. Als we het dan toch hebben over mensen die terugkeren, moeten we natuurlijk ook Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) noemen. Hem zagen we in seizoen 4 voor het laatst, toen hij eindelijk de Three-Eyed Raven bereikte. Dit seizoen krijgt hij een grote rol. Uiteraard zijn er verder ook de andere terugkerende personages: Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) en zus Cersei (Lena Headey). Ook Daenerys (Emilia Clarke) en Tyrion (Peter Dinklage) zijn weer van de partij.

Een synopsis is er helaas nog niet van dit zesde seizoen, die zal er vermoedelijk wel snel komen (als onderdeel van de bredere marketing). Afleveringtitels hebben we verder ook nog niet, al verwachten we die ook binnenkort. Wat we natuurlijk ook verwachten zijn grote verrassingen: dit seizoen hebben showrunners D.B. Weiss en David Benioff geen boeken van George R.R. Martins A Song of Ice and Fire reeks meer om zich op te baseren. Het zesde boek, The Winds of Winter, had eigenlijk uit moeten komen vóór de première van dit nieuwe seizoen van de HBO-serie, maar Martin kreeg het helaas niet af.

Dat betekent dat er voor het eerst grote verrassingen zijn voor de kijkers die al bekend zijn met de boeken. Welke verrassingen merken we vanaf 24 april, want dan begint HBO met de uitzendingen.

Lees meer over: game of thrones, trailer, seizoen 6, sophie turner, alfie allen, isaac hempstead wright, nikolaj coster waldau, lena headey, emilie clarke, peter dinklage, db weiss, david benioff, george rr martin, the winds of winter, a song of ice and fire

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws