search
Nieuwe beelden The Punisher uit 'Daredevil'
Series / Foto's

Nieuwe beelden The Punisher uit 'Daredevil'

En een beschrijving van een gewelddadige scène tussen hem en Daredevil.

Enkele dagen geleden zagen we nog de volledige trailer voor het tweede seizoen van Daredevil. Niet alleen zagen we de bekende gezichten uit het eerste seizoen, ook doken er een aantal nieuwe op. Waaronder het gezicht van Jon Bernthal. Hieronder twee nieuwe foto's van zijn personage Frank Castle a.k.a. The Punisher.


De foto's doken op in Empire Magazine en in het blad werd ook een fragment met anti-held beschreven:

"Een scène eindigt waarin The Punisher over een man gebogen staat die voor zijn leven smeekt. De Punisher pakt zijn pistool en stopt deze in de mond van de man en zegt 'cocksucker.' En net op het moment dat Castle wil schieten, komt Daredevil binnen, " aldus Bernthal tegenover Empire. "Vervolgens roept de Punisher 'GET OUTTA HERE RED!' De Punisher en Daredevil hebben op dat moment een soort van pact gesloten, maar na dit incident duwt Castle Daredevil uit de kamer en zegt dat hun pact erg broos wordt."

In het nieuwe seizoen wordt Matt Murdock / Daredevil weer gespeeld door Charlie Cox. Andere rollen zijn voor Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) en Elodie Yung als Elektra Natchios a.k.a. Elektra. Op 18 maart gooit Netflix de dertien afleveringen online.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen