search

Ons nieuws van dinsdag 23 februari 2016

AMC brengt 'Fear the Walking Dead' naar Nederland
Series / Nieuws

AMC brengt 'Fear the Walking Dead' naar Nederland

Op maandag 29 februari gaan de uitzendingen van start, om 22:00 uur.

De Amerikaanse televisiezender AMC brengt Fear the Walking Dead naar Nederland. Gedurende een periode van dertien weken kunnen we genieten van de spin-off van monsterhit The Walking Dead. Op maandag 29 februari gaan de uitzendingen van start, om 22:00 uur. De eerste zes weken is het eerste seizoen te zien, gevolgd door de eerste helft van het tweede.

De première van het tweede seizoen vindt op 10 april plaats. Het leukste is dat AMC Nederland de première tegelijk met die in de Verenigde Staten plaats laat vinden. Om die reden vinden uitzendingen om 3 uur 's nachts plaats, met de dag erna op prime time een herhaling. In eerste instantie zijn er zeven afleveringen te zien, later in het jaar worden de acht resterende afleveringen van het tweede seizoen uitgezonden.

Nog een mooie toevoeging die AMC doet heeft gedaan is de uitzending van talkshow Talking Dead. In de Verenigde Staten staat Chris Hardwick al jaren aan het hoofd van de show, waarin nabeschouwingen gedaan worden op eerder uitgezonden afleveringen. Ook deze serie wordt live in Nederland op AMC uitgezonden.

Het tweede seizoen van Fear the Walking Dead zet het verhaal van Madison, Travis en de rest van de familie voort. Ze vinden tijdelijk onderdak in het omheinde landgoed van Strand met een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan. Naarmate de onrusten blijven opwaaien en de doden Los Angeles overnemen, bereidt Strand een vlucht voor naar Abigail, zijn grote jacht dat voor de kust ligt.

AMC is in Nederland te zien via Ziggo, Vodafone, Breedband Helmond, Cai Harderwijk, Delta Kabelkomfort B.V., CAIW Media, Solcon Internetdiensten, Kabelservice Noord, Cambrium en Compenz.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Clive Standen als jonge Bryan Mills in 'Taken'
Series / Nieuws

Clive Standen als jonge Bryan Mills in 'Taken'

Hij neemt de rol over van Liam Neeson in de prequel-serie.

The Hollywood Reporter meldt vandaag dat Vikings-acteur Clive Standen de rol van CIA-agent Bryan Mills, een jongere versie van Liam Neesons personage uit de bekende actie-franchise.

Alexander Carry (Homeland) zal het script schrijven van de pilot-aflevering, die hij samen met Luc Besson zal produceren. Besson schreef de scenario's van alle films, waarvan de derde begin vorig jaar in de bioscopen draaide. Matthew Gross, Edouard de Vesinne en Thomas Anargyros zullen fungeren als uitvoerend producenten. Alex Graves (Game of Thrones, Homeland) zal de pilot regisseren.

De tv-versie van Taken dient als een soort van prequel op de films, maar speelt zich echter wel af in 2016. Daarmee is de serie vergelijkbaar met Bates Motel, een serie die de moderne tijd als setting heeft, maar wel een prequel is op Alfred Hitchcocks horrorklassieker Psycho.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste synopsis 'Marvel's Most Wanted'
Series / Nieuws

Eerste synopsis 'Marvel's Most Wanted'

De spin-off van Agents of S.H.I.E.L.D. gaat later dit jaar in première.

Het valt natuurlijk wel een beetje op. Heb je een nieuwtje over een DC-serie, volgt er iets over een Marvel-serie. De rivaliteit tussen de comic-producenten is groot, niet alleen in de filmwereld, maar ook in die van televisie. Marvel heeft nu een eerste synopsis vrijgegeven voor de spin-off van Agents of S.H.I.E.L.D., Most Wanted. In de ABC-serie spelen Adrianne Palicki en Nick Blood de hoofdrollen.

Draait om Bobbi Morse (a.k.a. Mockingbird) en Lance Hunter van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., twee ex-spionnen en ex-geliefden die vluchten zonder vrienden, zonder S.H.I.E.L.D. en met een heleboel vijanden achter zich aan. Ze kunnen niemand vertrouwen en vormen een moeizame alliantie met Dominic Fortune (Delroy Lindo), een rijke avonturier en minstens net zoveel vijanden. Hij biedt aan het duo te beschermen, als ze hem helpen zijn eigen plannen te realiseren. De twee helden besluiten iedereen te helpen, maar lossen tegelijk de samenzwering op die hun eigen levens in gevaar bracht.

De serie moet later dit jaar in première gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vanessa Hudgens in DC-komedie 'Powerless'
Series / Nieuws

Vanessa Hudgens in DC-komedie 'Powerless'

De actrice mag de hoofdrol spelen.

Actrice Vanessa Hudgens krijgt een van de hoofdrollen in de komedieserie Powerless. Het is de nieuwste toevoeging aan de almaar groeiende DC-familie op televisie, en de allereerste komedie die de comic-producent maakt. Samen met NBC maakt DC Comics een half uur durende serie die de gewone mensen volgt in een universum vol superhelden.

Hudgens speelt de hoofdrol van Emily Locke. Zij verwerkt verzekeringsclaims en krijgt het steeds drukker op haar werk, doordat er steeds meer superhelden lijken te zijn in haar stad. Tegelijk helpt ze graag mensen en probeert ze niet teveel op te vallen, zodat ze haar werk zo goed mogelijk kan doen.

De show wordt geproduceerd door Ben Queen en wordt omschreven als een "workplace comedy" die zich afspeelt bij een van de slechtste verzekeringsmaatschappijen van de Verenigde Staten. Geen van de grote helden van DC, zoals Batman, Superman of Wonder Woman, wordt in de show verwacht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe beelden The Punisher uit 'Daredevil'
Series / Foto's

Nieuwe beelden The Punisher uit 'Daredevil'

En een beschrijving van een gewelddadige scène tussen hem en Daredevil.

Enkele dagen geleden zagen we nog de volledige trailer voor het tweede seizoen van Daredevil. Niet alleen zagen we de bekende gezichten uit het eerste seizoen, ook doken er een aantal nieuwe op. Waaronder het gezicht van Jon Bernthal. Hieronder twee nieuwe foto's van zijn personage Frank Castle a.k.a. The Punisher.

De foto's doken op in Empire Magazine en in het blad werd ook een fragment met anti-held beschreven:

"Een scène eindigt waarin The Punisher over een man gebogen staat die voor zijn leven smeekt. De Punisher pakt zijn pistool en stopt deze in de mond van de man en zegt 'cocksucker.' En net op het moment dat Castle wil schieten, komt Daredevil binnen, " aldus Bernthal tegenover Empire. "Vervolgens roept de Punisher 'GET OUTTA HERE RED!' De Punisher en Daredevil hebben op dat moment een soort van pact gesloten, maar na dit incident duwt Castle Daredevil uit de kamer en zegt dat hun pact erg broos wordt."

In het nieuwe seizoen wordt Matt Murdock / Daredevil weer gespeeld door Charlie Cox. Andere rollen zijn voor Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) en Elodie Yung als Elektra Natchios a.k.a. Elektra. Op 18 maart gooit Netflix de dertien afleveringen online.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.