search
AMC brengt 'Fear the Walking Dead' naar Nederland
Series / Nieuws

AMC brengt 'Fear the Walking Dead' naar Nederland

Op maandag 29 februari gaan de uitzendingen van start, om 22:00 uur.

De Amerikaanse televisiezender AMC brengt Fear the Walking Dead naar Nederland. Gedurende een periode van dertien weken kunnen we genieten van de spin-off van monsterhit The Walking Dead. Op maandag 29 februari gaan de uitzendingen van start, om 22:00 uur. De eerste zes weken is het eerste seizoen te zien, gevolgd door de eerste helft van het tweede.

De première van het tweede seizoen vindt op 10 april plaats. Het leukste is dat AMC Nederland de première tegelijk met die in de Verenigde Staten plaats laat vinden. Om die reden vinden uitzendingen om 3 uur 's nachts plaats, met de dag erna op prime time een herhaling. In eerste instantie zijn er zeven afleveringen te zien, later in het jaar worden de acht resterende afleveringen van het tweede seizoen uitgezonden.

Nog een mooie toevoeging die AMC doet heeft gedaan is de uitzending van talkshow Talking Dead. In de Verenigde Staten staat Chris Hardwick al jaren aan het hoofd van de show, waarin nabeschouwingen gedaan worden op eerder uitgezonden afleveringen. Ook deze serie wordt live in Nederland op AMC uitgezonden.

Het tweede seizoen van Fear the Walking Dead zet het verhaal van Madison, Travis en de rest van de familie voort. Ze vinden tijdelijk onderdak in het omheinde landgoed van Strand met een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan. Naarmate de onrusten blijven opwaaien en de doden Los Angeles overnemen, bereidt Strand een vlucht voor naar Abigail, zijn grote jacht dat voor de kust ligt.

AMC is in Nederland te zien via Ziggo, Vodafone, Breedband Helmond, Cai Harderwijk, Delta Kabelkomfort B.V., CAIW Media, Solcon Internetdiensten, Kabelservice Noord, Cambrium en Compenz.

Aanbevolen artikelen