Marvels 'Big Hero 6' krijgt serie

Marvels Big Hero 6 krijgt serie

In 2017 op Disney XD te zien.

Jim Pedd, 3 maart 2016 om 11:47

Naast een vervolg in de bioscoop, krijgt Marvel/Disney-animatiefilm Big Hero 6 ook een televisieserie. Disney XD zal de animatieserie in de loop van 2017 uitzenden. De serie is nu al in productie en zal het verhaal oppikken direct na de gebeurtenissen in de film.
Hiro mag eindelijk gaan studeren aan het San Fransokyo Institute of Technology en krijgt daar te maken met ontzagwekkende academische uitdagingen en de sociale problemen die komen kijken bij het zijn van de kleinste op de campus. Buiten de campus worden de uitdagingen voor Hiro en zijn team van high-tech helden groter, als een groep technologisch versterkte schurken de stad lastig begint te vallen. Niet alleen Hiro, maar ook Wasabi, Honey Lemon, Fred, Go Go en Baymax zullen ook te zien zijn in de serie.

”Onze collega’s bij Walt Disney Animation Studios hebben een geweldige nieuwe wereld geschept, geïnspireerd door Marvel, met levendige en unieke personages,” vertelde Disney Channels Worldwide president Gary Marsh. ”We zijn er blij mee de kans te hebben deze personages verder te ontwikkelen met een animatieserie van wereldniveau, vol plezier, actie en het soort verhaalvertellen dat alleen Mark, Bob — en Baymax — kunnen leveren.”

De serie wordt geproduceerd door Mark McCorkle, Bob Schooley en Nick Filippi.

Lees meer over: Disney xd, marvel, walt Disney animation studios, big hero 6, serie, hiro, wasabi, honey lemon, fred, go go, baymax, gary marsh, mark mccorkcle, bob schooley, nick filippi

Populair nieuws