search
Ashley Thomas gecast in '24: Legacy'

Ashley Thomas gecast in '24: Legacy'

Hij zal de broer van Corey Hawkins' hoofdpersonage spelen in de spinoff.

Zilko Tarici

Ashley Thomas, alias Bashy, heeft een grote rol bemachtigd in de pilot-aflevering van 24: Legacy. Thomas zal de rol spelen van Isaac Carter, de oudere broer van Corey Hawkins' hoofdpersonage Eric Carter. Volgens Deadline kunnen de twee broers niet erg goed met elkaar opschieten omdat Eric nu is getrouwd met Isaacs oude vriendin, Nicole (Anna Diop). Naast Thomas en Hawkins spelen ook Jimmy Smits (Sons of Anarchyen Miranda Otto (The Lord of the Rings: The Return of the King) rollen in de serie.


Hoewel Legacy dezelfde stijl en structuur zal hebben als de oorspronkelijke serie, zal deze serie een geheel nieuwe cast bevatten en waarschijnlijk weinig te maken hebben met de vorige verhaallijnen. Wat zeker lijkt, is dat geen van de personages uit 24, waaronder Kiefer Sutherlands Jack Bauer, zullen terugkeren.

Hawkins speelt in 24: Legacy een militaire held, die bij zijn terugkeer in de Verenigde Staten erachter komt dat hij wordt gevolgd. Dit leidt ertoe dat hij CTU inschakelt om hem te helpen zijn leven te redden en een grootschalige terroristische aanval op Amerikaanse bodem te voorkomen. Otto zal de rol spelen van Rebecca Ingram, een voormalig hoofd van CTU, die nu getrouwd is met senator John Donovan en worstelt met haar beslissing om haar functie bij de antiterreur-organisatie neer te leggen.

Manny Coto en Evan Katz zullen het script schrijven van de pilot-aflevering en ook de rol van uitvoerend producent op zich nemen. Stephen Hopkins zal de pilot regisseren.

Aanbevolen artikelen