search

Ons nieuws van vrijdag 11 maart 2016

Eerste clip 'Daredevil' toont confrontatie
Series / Video/clip/featurette

Eerste clip 'Daredevil' toont confrontatie

Matt en de Punisher hebben een stevig gesprek.



IGN heeft de eer om de eerste clip van het tweede seizoen van Marvel/Netflix-serie Daredevil vrij te geven. Bovenstaande video toont een eerste ontmoeting tussen Daredevil (Charlie Cox) en Punisher (Jon Bernthal) en geeft meteen aan Charlie Cox de kans om uit te leggen hoe dit seizoen van start gaat.

In de clip zien we hoe Punisher en Daredevil met elkaar praten. "Ik denk dat je een man bent die zijn werk niet af kan maken, een lafaard, die maar één slechte dag nodig heeft om mij te worden," zegt de Punisher tegen Daredevil. "Ik vermoord niemand", luidt het antwoord van Matt daarop. Toch zullen we hem iets grover gaan zien, blijkt uit de woorden van Charlie Cox.

Die vertelt in de video dat Matt minder te maken heeft met katholieke schuldgevoelens. Hij is ervan overtuigd dat "wat hij doet gerechtvaardigd is, en dat leidt tot arrogantie en zelfvertrouwen." Het seizoen moet verder een stuk gekker en chaotischer worden: Matt Murdock komt echt meteen tegenover de Punisher te staan…

Vanaf 18 maart is het tweede seizoen van de show te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
CBS moet wachten met release 'Star Trek'
Series / Nieuws

CBS moet wachten met release 'Star Trek'

Er moet zes maanden gewacht worden na de release van film Star Trek Beyond.

Na jaren zonder serie krijgen fans van Star Trek in 2017 eindelijk wat ze willen. Voor de serie dient Bryan Fuller als showrunner, maar er blijkt iets bijzonders aan de hand te zijn met de franchise. Uit een bericht van TrekCore blijkt dat er een half jaar moet zitten tussen de release van de film Star Trek Beyond en de nieuwe serie.

Dit legde CBS-baas Les Moonves uit. "Toen CBS tien jaar geleden uit Viacom stapte, was, zoals je je kan voorstellen, Star Trek een van de grotere problemen. We wilden het beide hebben. Zij [Paramount] zeiden: 'Het is en film!' en ik zei 'Nee, nee, nee, het is een tv-serie'. En we hadden het allemaal bij het rechte eind. Dus zij hielden de filmrechten, wij de tv-rechten. Op 22 juli komt bij hen Star Trek Beyond uit. Onze deal met hen is dat we zes maanden moeten wachten nadat de film uit is gekomen, zodat er op de markt geen verwarring over ontstaat."

De serie zal nieuwe personages introduceren en nieuwe werelden en beschavingen laten zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ashley Thomas gecast in '24: Legacy'
Series / Nieuws

Ashley Thomas gecast in '24: Legacy'

Hij zal de broer van Corey Hawkins' hoofdpersonage spelen in de spinoff.

Ashley Thomas, alias Bashy, heeft een grote rol bemachtigd in de pilot-aflevering van 24: Legacy. Thomas zal de rol spelen van Isaac Carter, de oudere broer van Corey Hawkins' hoofdpersonage Eric Carter. Volgens Deadline kunnen de twee broers niet erg goed met elkaar opschieten omdat Eric nu is getrouwd met Isaacs oude vriendin, Nicole (Anna Diop). Naast Thomas en Hawkins spelen ook Jimmy Smits (Sons of Anarchyen Miranda Otto (The Lord of the Rings: The Return of the King) rollen in de serie.

Hoewel Legacy dezelfde stijl en structuur zal hebben als de oorspronkelijke serie, zal deze serie een geheel nieuwe cast bevatten en waarschijnlijk weinig te maken hebben met de vorige verhaallijnen. Wat zeker lijkt, is dat geen van de personages uit 24, waaronder Kiefer Sutherlands Jack Bauer, zullen terugkeren.

Hawkins speelt in 24: Legacy een militaire held, die bij zijn terugkeer in de Verenigde Staten erachter komt dat hij wordt gevolgd. Dit leidt ertoe dat hij CTU inschakelt om hem te helpen zijn leven te redden en een grootschalige terroristische aanval op Amerikaanse bodem te voorkomen. Otto zal de rol spelen van Rebecca Ingram, een voormalig hoofd van CTU, die nu getrouwd is met senator John Donovan en worstelt met haar beslissing om haar functie bij de antiterreur-organisatie neer te leggen.

Manny Coto en Evan Katz zullen het script schrijven van de pilot-aflevering en ook de rol van uitvoerend producent op zich nemen. Stephen Hopkins zal de pilot regisseren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vier personages Marvels 'Iron Fist' onthuld?
Series / Nieuws

Vier personages Marvels 'Iron Fist' onthuld?

Finn Jones werd vorige week aangekondigd als hoofdrolspeler.

Fansite MCU Exchange (die ook als eerste wist te melden dat Finn Jones werd gecast als Danny Rand) heeft nieuwe informatie rondom de personages in de Netflix-/Marvel-serie Iron Fist gescoord. Met behulp van auditievideo's en vage beschrijvingen beweert de site te hebben uitgevogeld dat de volgende personages hun opwachting zullen maken in Iron Fist:

- Coleen Wing (alias Laday Samurai); een voormalige 'hero for hire'
- Davos The Steel Serpent: een voormalige Iron Fist en vijand van Rand
- Joy Meachum: CEO van Rand Meachum, INC.
- Ward Meachum: de genadeloze oom van Joy

Er wordt alom gedacht dat we onze eerste blik op Jones als Danny Rand in de laatste aflevering van Luke Cage kunnen verwachten. Die serie wordt later dit jaar nog verwacht. Het is nog onbekend wanneer Iron Fist precies op Netflix beschikbaar zal zijn, maar 2017 lijkt meer dan waarschijnlijk.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster & details 'Scream' seizoen 2
Series / Posters

Poster & details 'Scream' seizoen 2

Nieuwe gezichten en een startdatum.

MTV en Dimension TV hebben enkele details prijsgegeven over het tweede seizoen van de serie Scream, uiteraard gebaseerd op de bekende tienerslashers van wijlen Wes Craven. Ook is er een eerste poster onthuld voor het nieuwe seizoen.

Seizoen 2 gaat verder als Emma (Willa Fitzgerald) na enkele maanden terugkeert naar Lakewood. Ze denkt bij te zijn gekomen van de horrors die plaatsvonden het eerste seizoen. Andere bekende Scream-gezichten worden opnieuw gespeeld door John Karna (Noah), Tom Maden (Jake), Tracy Middendorf (Maggie), Amadeus Serafini (Kieran), Bex Taylor-Klaus (Audrey) en Carlson Young als Brooke.

In de serie krijgen we ook heel wat nieuwe gezichten te zien, met onder meer zangeres Kiana Lede, Santiago Segura (47 Meters Down), Anthony Ruivivar (Banshee), Austin Highsmith (Murder in the First), Sean Grandillo (Spring Awakening) en Karina Logue (Ray Donovan).

Scream zal weer te zien zijn op MTV, vanaf 31 mei 2016. Het affiche:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen aangekondigd van Mercy Street
Series / Nieuws

Tweede seizoen aangekondigd van Mercy Street

Fans kunnen rekenen op 6 extra afleveringen.

Geoffrey Ketels

Het populaire drama Downton Abbey raakt steeds dieper weggezonken in onze herinneringen. De serie Mercy Street kon de leegte die deze reeks bij fans achterliet deels opvullen. Het eerste seizoen wordt tot dusver goed onthaald waardoor PBS er voor heeft gekozen om meteen een tweede seizoen aan te kondigen. In deze drama reeks volgen we Mary Elizabeth Winstead en Josh Radnor die een chaotisch leven leiden aan het Mansion House Hospital in Alexandria, Virginia tijdens de oorlog.

De première van Mercy Street was goed voor zomaar even 5.7 miljoen kijkers. Hiermee kan de serie rekenen op een gemiddelde populariteit. Ter vergelijking, de serie Downton Abbey trok op de dag van de finale aflevering 9.6 miljoen kijkers. Veel fans van Mercy Street kijken ongetwijfeld reeds uit naar het vervolg, al moeten we zeggen dat 6 afleveringen toch nog steeds een beetje mager is.

Ben jij een fan van de serie Mercy Street en ben jij ook al zo benieuwd wat het tweede seizoen voor ons in petto zal hebben?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.