HBO-serie 'Criminal Justice' krijgt premieredatum

HBO-serie Criminal Justice krijgt premieredatum

Het was een passieproject van James Gandolfini.

Jim Pedd, 14 maart 2016 om 12:19

Het is al twee jaar geleden dat John Turturro de controle over HBO-serie Criminal Justice overnam van Robert DeNiro. De serie was oorspronkelijk ontwikkeld door James Gandolfini, maar zijn overlijden gooide roet in het eten. Nu krijgt het project een premièredatum én een nieuwe titel: The Night Of. De dramaserie beleeft zijn première deze zomer.
The Night Of is gebaseerd op een BBC-serie uit 2008. Centraal staat Jack Stone, een advocaat die vaak in politiebureaus op zoek is naar nieuwe cliënten. Tijdens een zoektocht komt hij Naz tegen, een in Amerika geboren Pakistaan. Hij heeft geen herinneringen aan de moord op een jonge vrouw waarvan hij beschuldigd wordt. Het leidt tot een complex politieonderzoek.

De show krijgt acht afleveringen en heeft de volgende castleden: Michael K. Williams, Glenne Headly, Ben Shenkman, Max Casella, Amara Karan, Sofia Black-D’Elia. Paul Sparks, Afton Williamson, Paulo Costanzo, Ned Eisenberg, Mohammad Bakri, Nabil Elouahabi, Ashley Thomas, Glenn Fleshler, Chip Zien, Riz Ahmed, Bill Camp, Payman Maadi en Poorna Jagannathan.

Bron: THR

Lees meer over: Hbo, criminal justice, the night of, Robert deniro, john turturro, james gandolfini

Informatie over de serie: Criminal Justice

Populair nieuws