search
J.J. Abrams over problemen 'Westworld'
Series / Nieuws

J.J. Abrams over problemen 'Westworld'

HBO wil niets overhaasten.

Het duurt langer en langer voordat HBO's Westworld eindelijk te zien is. Het drama zou oorspronkelijk dit jaar in première gaan, maar de zender heeft de release nu flink uitgesteld naar 2017. J.J., Abrams vertelde tegenover Fortune Magazine over de vertraging. "Westworld is een van die dingen waar ik al ontzettend lang aan wilde werken," vertelde de producent.


"Ik sprak Michael Crichton [die de film uit 1973 schreef en regisseerde, waar de serie op gebaseerd is] 21 jaar geleden en sindsdien hebben we hieraan gewerkt." Abrams vindt het dus niet heel erg en stelt dat iedereen het beste met het project voor heeft. Om die reden duurt het zo lang voordat men verder gaat.

"Aan het hart van Westworld ligt een verhaal over bewustzijn, onderdrukking en ontdekking. Het is een van die projecten waar ik erg dankbaar voor ben en me blij voel er deel van uit te maken. Wat [het team] gedaan heeft is zo geweldig en cool en ze overhaasten niets, want het netwerk biedt ze daar alle tijd voor."

Om die reden zou men gekozen hebben om het "duistere spektakel over de opkomst van kunstmatige intelligentie en de toekomst van de zonde" uit te stellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen