'Sherlock'- rol voor Tom Hiddleston lijkt rond

'Sherlock'- rol voor Tom Hiddleston lijkt rond

Hiddleston zou de derde broer in het verhaal gaan spelen genaamd Sherrinford.

Michelle Iwema, 16 maart 2016 om 18:51

Al jaren gaan er geruchten dat de Britse acteur Tom Hiddleston zich zal voegen bij het gezelschap van de serie Sherlock. Een aantal bronnen beweren dat de casting al rond is, hoewel het nieuws nog officieel bevestigd moet worden.
Hiddleston zou de rol gaan spelen van de broer van Sherlock, genaamd Sherrinford. Reden dat Hiddleston moeilijk ja zou kunnen zeggen, is vanwege zijn drukke agenda vol met film- en tv rollen. Maar zoals fans aangeven, is Benedict Cumberbatch evengoed een acteur met een overvolle agenda, die afgelopen jaar in meerdere films speelde evenals op het toneel in de rol van Hamlet.

Momenteel is Hiddleston te zien in de miniserie The Night Manager, dat elke zondag wordt uitgezonden op de BBC. Hierin speelt hij een geheim agent, die infiltreert in de wereld van een miljardair die in wapens handelt. Hiddleston zou het de komende tijd nog drukker kunnen krijgen. Hij is een van de frontrunners om de nieuwe James Bond te worden, een rol die hij naar eigen zeggen graag zou spelen.

In het volgende seizoen van Sherlock zal naast het nieuwe personage Sherrinford, een grotere rol zijn weggelegd voor Mary, gespeeld door Amanda Abbington, Nu haar ware identiteit is onthuld, zou zij in het nieuwe seizoen een volwaardige partner van het speurteam worden. Het plot van het nieuwe seizoen is nog niet vrijgegeven maar de makers hebben wel verklapt, dat er een grote tragedie zal plaats vinden.

Wat vinden jullie van de mogelijke toevoeging van Hiddleston aan de cast?


Bron: The Bit Bag

Lees meer over: Tom Hiddleston, Sherlock, Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, BBC, nieuwjaar, Sherlock januari, seizoen 4 Sherlock

Informatie over de serie: Sherlock

Populair nieuws