Trailer 'Legends of Tomorrow' toont Jonah Hex

Trailer 'Legends of Tomorrow' toont Jonah Hex

Vanaf 31 maart pakt de superheldenserie de draad weer op.

Bram de Groot, 29 maart 2016 om 15:22


Hierboven zie je een trailer voor het tweede deel van het eerste seizoen van de CW-serie Legends of Tomorrow. Het meest opvallende aan de beelden is dat we een blik krijgen op het DC-personage Jonah Hex, gespeeld door Johnathon Schaech (Texas Rising, Quantico).

Schaech speelt een cowboy die nergens bang voor is. Ook heeft hij een niet al te veel moraal besef. Hex weet het een en ander over tijdreizen en de toekomst, maar komt eigenlijk uit de tijd van het Wilde Westen. Zijn taak is om het team in Legends of Tomorrow te ondersteunen wanneer zij in het dorp Salvation arriveren.

De trailer is bestemd voor de laatste reeks afleveringen van het eerste seizoen van de superheldenserie, een spin-off van de superheldenseries The Flash en Arrow. Op 31 vervolgt deze zich met de negende aflevering "Left Behind", om vervolgens op 19 mei af te ronden met de "Legendary." Gemiddeld kijken tussen de 2 en 3 miljoen Amerikanen naar de debuutuitzendingen van de afzonderlijke afleveringen.


Bron: The CW

Lees meer over: Legends of Tomorrow, flash, arrow, spinoff, 2016, cyborg, jay jackson, Franz Drameh, Ray Fisher, Brandon Routh, Victor Garber, Wentworth Miller, Dominic Purcell, Johnathon Schaech

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws