Shemar Moore verlaat 'Criminal Minds'

Zijn personage Derek Morgan was al vanaf het begin onderdeel van de vaste groep profilers.

Michelle Iwema, 26-03-2016 15:10

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Derek Morgan was een van de meest populaire (zo niet de meest geliefde) personages van Criminal Minds. Al 11 seizoenen speelde Shemar Moore deze profiler bij de BAU, maar in de aflevering van afgelopen week verliet Moore de serie.
Het nieuws kwam als een schok voor fans, omdat zijn vertrek nog niet was aangekondigd. Moore gaf aan te vertrekken, omdat hij klaar is voor de volgende uitdaging. "Ik zie mijn acteercarriere als mijn leerschool," vertelde de acteur. "The Young and the Restless: 8 jaar dat was mijn middelbare school. Criminal Minds: vervolgopleiding. Nu ben ik klaar voor de volgende scholing, een Ph. D. wat je het ook wil noemen. Ik ben klaar om verder te groeien. Ik wil graag [in het diepe] springen."

Morgan overleed trouwens niet in de laatste aflevering. Hij neemt afscheid om zich op zijn gezin te kunnen richten. De deur is dus open gehouden voor de terugkomst of op zijn minst een cameo van het personage. Moore zei zelf hier ook voor open te staan. "Vanuit een creatief standpunt en mijn passie, als ik wordt gevraagd om af en toe terug te keren zoals ik dat deed in The Young and the Restless dan zeg ik vanuit de grond van mijn hart ja, ja, ja, ja."

Bron: Variety

Lees meer over: Criminal Minds, vertrek Derek Morgan, vertrek Shemar Moore, Shemar Moore, The Young and the restless, Aisha Taylor, Aaron Hotchner, Derek Morgan, Spencer Reed, nieuwe afleveringen

Populair nieuws