search

Ons nieuws van zaterdag 26 maart 2016

Shemar Moore verlaat 'Criminal Minds'
Series / Nieuws

Shemar Moore verlaat 'Criminal Minds'

Zijn personage Derek Morgan was al vanaf het begin onderdeel van de vaste groep profilers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Derek Morgan was een van de meest populaire (zo niet de meest geliefde) personages van Criminal Minds. Al 11 seizoenen speelde Shemar Moore deze profiler bij de BAU, maar in de aflevering van afgelopen week verliet Moore de serie.

Het nieuws kwam als een schok voor fans, omdat zijn vertrek nog niet was aangekondigd. Moore gaf aan te vertrekken, omdat hij klaar is voor de volgende uitdaging. "Ik zie mijn acteercarriere als mijn leerschool," vertelde de acteur. "The Young and the Restless: 8 jaar dat was mijn middelbare school. Criminal Minds: vervolgopleiding. Nu ben ik klaar voor de volgende scholing, een Ph. D. wat je het ook wil noemen. Ik ben klaar om verder te groeien. Ik wil graag [in het diepe] springen."

Morgan overleed trouwens niet in de laatste aflevering. Hij neemt afscheid om zich op zijn gezin te kunnen richten. De deur is dus open gehouden voor de terugkomst of op zijn minst een cameo van het personage. Moore zei zelf hier ook voor open te staan. "Vanuit een creatief standpunt en mijn passie, als ik wordt gevraagd om af en toe terug te keren zoals ik dat deed in The Young and the Restless dan zeg ik vanuit de grond van mijn hart ja, ja, ja, ja."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'Animal Kingdom'
Series / Trailer

Eerste trailer 'Animal Kingdom'

Naar David Michods topper uit 2010.TNT heeft de trailer vrijgegeven voor de tv-serie Animal Kingdom, gebaseerd op de gelijknamige Australische topper uit 2010 van David Michod. Check de beelden hierboven.

In de tv-versie zal Ellen Barkin de rol spelen van Jacki Weavers personage Janine 'Smurf' Cody. Weaver werd voor de bijrol genomineerd voor een Oscar. Andere rollen zijn voor Scott Speedman, Shawn Hatosy, Finn Cole, Jake Weary, Ben Robson, Daniella Alonso en Molly Gordon.

In de tien afleveringen van de Amerikaanse Animal Kingdom-serie maken we kennis met een gezin in het zuiden van Californië. Om hun excessieve levensstijl te kunnen handhaven zijn de nodige criminele activiteiten nodig. Vanaf 7 juni 2016 op TNT.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.