Opnames nieuwe seizoen 'Sherlock' van start

Opnames nieuwe seizoen Sherlock van start

Maar een premièredatum hebben we nog niet.

Jim Pedd, 7 april 2016 om 12:00

De BBC meldt dat de opnames van het vierde seizoen van Sherlock van start zijn gegaan. Het vierde seizoen laat zien dat Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) weer terug is op Brits grondgebied. Samen met Doctor Watson (Martin Freeman) en diens vrouw Mary (Amanda Abbington) neemt hij zijn grootste uitdaging tot nu toe aan: het krijgen van kinderen.
Benedict Cumberbatch laat in het persbericht van de BBC weten ”erg enthousiast” te zijn om weer te werken aan Sherlock. ”Ik kan niet wachten op het moment dat iedereen het vierde seizoen kan zien. Maar je zal moeten wachten… hoewel niet lang… en het gaat het waard zijn.”

Co-bedenkers, schrijvers en uitvoerend producenten Steven Moffat en Mark Gatiss zeggen: ”De vierde reeks van Sherlock – daar gaan we weer! Wat we ook doen, alle wegen leiden naar Baker Street en het voelt altijd alsof we weer thuiskomen. Geesten uit het verleden komen terug in de levens van Sherlock Holmes en John Watson en nemen avontuur, romantiek en terreur met zich mee. Dit is het verhaal dat we al vanaf het begin vertellen en staat op het punt een climax te bereiken!”

Een premièredatum is er nog niet.

Lees meer over: Sherlock, seizoen 4, opnames, bbc, benedict cumberbatch, martin freeman, amanda abbington, mark gatiss, steven moffat

Informatie over de serie: Sherlock

Populair nieuws