Opnames Marvels 'The Defenders' starten nog dit jaar!

Begin volgend jaar al op Netflix?

Bram de Groot, 12-04-2016 08:00

Netflix en Marvel Entertainment starten eerder dan verwacht met de opnames voor de team-up superheldenserie The Defenders, waarin de helden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist zullen samenspannen. Nog dit jaar moeten de camera's gaan rollen.
Volgens The Independent maakte Daredevil-hoofdrolspeler Charlie Cox dit nieuws bekend tijdens een Netflix evenement in Parijs. Mochten de opnames daadwerkelijk zo snel gaan plaatsvinden, dan zou het zomaar kunnen zijn dat de mini-serie al in de herfst van 2017 te zien is. Daarvoor zien we nog Luke Cage (vanaf 30 september) en de opnames voor Iron Fist moeten snel gaan starten, zodat deze vierde held begin 2017 te zien is in zijn eigen serie.

Ook liet Cox weten dat er voorlopig geen derde seizoen komt voor Daredevil: "We weten niet of er een derde seizoen komt. Ik weet dat echt niet." Daarnaast zijn er nog steeds geen plannen om de tv-helden te laten strijden naast de filmhelden: "Er zijn geen gesprekken om aan te sluiten bij een van de films."

Bron: The Independent

Lees meer over: The defenders, Luke Cage, AKA Jessica Jones, Mike Colter, Krysten Ritter, netflix, marvel television, Jeph Loeb, daredevil, 2015, the defenders, iron fist, abc, walt disney, Charlie Cox

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix