Actievolle nieuwe trailer 'Game of Thrones'

Actievolle nieuwe trailer Game of Thrones

De strijd tussen de ondoden en de mensen staat op het punt los te barsten...

Jim Pedd, 11 april 2016 om 19:02


HBO heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor het aankomende zesde seizoen van Game of Thrones. Duidelijk moge zijn dat men nog steeds niet klaar is met onduidelijkheid scheppen rond het lot van Jon Snow (Kit Harington). Ook in deze trailer ligt er flinke nadruk op het personage waarvan velen betwisten dat hij écht dood is.

Andere beelden tonen meer van de naderende strijd tussen de mensen en de White Walkers. We krijgen zowaar beelden te zien van enkele White Walker commandanten. Het zal weinig mensen na het zien van Hardhome afgelopen seizoen verbazen dat die hun zetten eindelijk gaan maken en beginnen met hun invasie van Westeros.

De eerste aflevering van het seizoen, The Red Woman, zal dat echter nog niet laten zien. Dat blijkt uit de synopsis die is vrijgegeven voor de aflevering van 24 april: ”Jon Snow (Kit Harington) is dood. Daenerys (Emilia Clarke) ontmoet een sterke man. Cersei (Lena Headey) ziet haar dochter opnieuw.”

Lees meer over: Game of thrones, hbo, trailer, kit harington, jon snow, Melisandre, carice van houten, emilia Clarke, lena headey

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws