Derde seizoen 'Broadchurch' vormt slot

David Tennant en Olivia Colman gaan nog eenmaal samen een zaak oplossen.

Michelle Iwema, 13-04-2016 12:28

Het derde seizoen van de Britse detectiveserie Broadchurch zal het einde vormen van de populaire serie. Wel zullen alle populaire personages uit de eerdere series erin weer terug zijn.
David Tennant en Olivia Colman zullen opnieuw samen een zaak proberen op te lossen als "‹DI Alec Hardy en DS Ellie Miller"‹. Dit keer zal het gaan om een ernstig seksueel delict. Jodie Whittaker en Andrew Buchan keren ook terug om het koppel Beth en Mark Latimer te spelen.

"Dit is het laatste hoofdstuk van Broadchurch," aldus bedenker Chris Chibnall. "We hebben nog een verhaal dat we moeten vertellen, waarin zowel de bekende gezichten langskomen als een aantal nieuwe personages. Ik hoop dat het een interessant en emotioneel vaarwel zal vormen van een wereld en serie die heel veel voor me betekenen."

Het derde seizoen, dat uit acht afleveringen zal bestaan, wordt in 2017 uitgezonden op de Britse tv- zender ITV. De eerste seizoenen zijn op Netflix te zien.

Bron: Digital Spy

Lees meer over: Broadchurch, serie ITV, krimi, klassieke whodunnit, Olivia Colman, David Tennant, thriller, Netflix, serie Netflix, aanbod Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in