Eerste setfoto van nieuwe seizoen Sherlock

Eerste setfoto van nieuwe seizoen Sherlock

Schrijver van de serie Mark Gatiss deelde een beeld van Benedict Cumberbatch op de set op Twitter.

Michelle Iwema, 13 april 2016 om 10:16


De opnames van het nieuwe seizoen van Sherlock zijn begonnen en schrijver Mark Gatiss deelde alvast de eerste foto van Benedict Cumberbatch op de set van de serie met zijn Twitter volgers. Dat beeld kun je hierboven bekijken.

In het nieuwe seizoen is Sherlock Holmes weer terug is op Brits grondgebied. Samen met Doctor Watson en diens vrouw Mary gaat hij weer nieuwe uitdagingen aan, terwijl zij zich klaar maken voor het krijgen van kinderen. Er zal ook een grotere rol zijn weggelegd voor de vrouw van Watson, gespeeld door Amanda Abbington, Haar ware identiteit werd in de laatste aflevering onthuld onthuld, en hierdoor zou zij in het nieuwe seizoen een volwaardige partner van het speurteam worden.

De drie nieuwe afleveringen zullen allen speelfilm lengte hebben en worden naar verwachting ergens in 2017 uitgezonden. Eerder lieten bedenkers, schrijvers en uitvoerend producenten Steven Moffat en Mark Gatiss al weten dat de opnames waren begonnen en wat we mogen verwachten ”De vierde reeks van Sherlock – daar gaan we weer!" lieten ze in een verklaring weten. "Wat we ook doen, alle wegen leiden naar Baker Street en het voelt altijd alsof we weer thuiskomen. Geesten uit het verleden komen terug in de levens van Sherlock Holmes en John Watson en brengen avontuur, romantiek en terreur met zich mee. Dit is het verhaal dat we al vanaf het begin vertellen en dit staat op het punt een climax te bereiken!”

Bron: Twitter

Lees meer over: Sherlock, Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, BBC, nieuwjaar, Sherlock nieuw seizoen, Watson

Informatie over de serie: Sherlock

Populair nieuws