search
Nieuwe clip 'Game of Thrones' toont training Arya
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe clip 'Game of Thrones' toont training Arya

En welk bekend personage uit seizoen 3 keert terug?



Komende zondag gaat in de Verenigde Staten het zesde seizoen van Game of Thrones in première. Een dag later zijn de afleveringen al in Nederland op HBO te bekijken. Voor de première is nu een nieuwe clip vrijgegeven, waarin we zien hoe Maisie Williams' Arya leert vechten terwijl ze blind is. Het gaat haar niet meteen goed af, wordt al snel duidelijk uit bovenstaande beelden.

Afgezien van de clip is er een interessant nieuw gerucht. De groep Brotherhood Without Banners zou terugkeren naar de show. Acteur Paul Kaye blijkt volgens zijn agentschap terug te keren als Thoros of Myr, voor het eerst sinds seizoen drie.

De website Watchers on the Wall meldt dat zijn broederschap ditmaal geleid wordt door een specifiek persoon: Lady Stoneheart. Zij is niemand minder dan de opnieuw tot leven gebrachte Catelyn Stark, die in de boeken een belangrijke rol speelt bij het ophangen van bepaalde personages. Dat ze nooit te zien was sinds haar dood, maakt dat elk seizoen weer nieuwe geruchten opkomen over haar terugkeer.

Denken jullie dat ze alsnog te zien is dit seizoen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen