search
Crackle baseert tv-serie op Guy Ritchie's 'Snatch'

Crackle baseert tv-serie op Guy Ritchie's 'Snatch'

Sony's streamingdienst hoopt het succes van FX's 'Fargo' na te bootsen.

Jan-Peter Rook

Crackle maakt werk van een televisieserie gebaseerd op Snatch. (2000), de misdaadkomedie van schrijver en regisseur Guy Ritchie. De streamingdienst van Sony heeft de intentie om de het gevoel van de film in stand te houden, maar tegelijkertijd een nieuwe wereld te creëren waar op voortgeborduurd kan worden. Het zal in eerste instantie gaan om tien afleveringen van een uur.


De Snatch.-serie zal gaan over een groep veelbelovende ritselaars van in de twintig, die stuiten op een vrachtwagenlading gestolen goudstaven. Op deze manier komen ze uit het niets terecht in de levensgevaarlijke wereld van georganiseerde misdaad. Met tal van losgeslagen agenten, agressieve zigeuners, internationale gangsters en lokale schurken op hun hielen, moeten de heren snel wegwijs zien te worden met het wel en wee van de verraderlijke, Londense onderwereld.

Het is op dit moment niet bekend of Ritchie bij de show betrokken zal zijn, evenals de rest van de mensen die betrokken waren bij de film. Het zou natuurlijk hartstikke leuk zijn als Jason Statham, Brad Pitt, Benicio Del Toro of Vinnie Jones even hun gezicht zouden laten zien, maar voorlopig kunnen we daar nog niks zinnigs over zeggen.

Aanbevolen artikelen