search
David S. Goyer over 'Constantine' pilot
Series / Nieuws

David S. Goyer over 'Constantine' pilot

Men heeft grote plannen met de serie.

Nu de cast van NBC's aankomende serie Constantine praktisch verzameld is, kunnen de opnames bijna van start. Schrijver en uitvoerend producent David S. Goyer vertelde in een interview met I Am Rogue dat de productie deze week van start gaat.


"We beginnen volgende week met de opnames," vertelde Goyer. "We hebben maar vier terugkerende personages en ze nu allemaal gecast. En ik ben er trots op dat Constantine daadwerkelijk door een Britse man gespeeld wordt. Matt Ryan, en dat hij blond haar heeft!"

Vervolgens werd Goyer gevraagd of John Constantine net als in de comics een kettingroker wordt. "Dat is ingewikkeld op netwerktv. Daar onderhandelen we op dit moment over. Hij heeft wel zijn regenjas en stropdas. Ik denk dat de serie zich meer aan het bronmateriaal vasthoudt dan de film dat deed. Al was die ook erg interessant."

We mogen dus verwachten dat de Hellbazer-comics beter gevolgd worden dan tot nu toe gebeurde. Ook zijn er al plannen om andere DC-personages naar de serie te brengen, indien de pilot goed genoeg blijkt om een volledige serie te maken. "Er zijn veel andere personages uit de comics en uit het DC universum om naar de serie te halen… Ik denk dat we zouden proberen enkele occult-figuren naar de serie te halen."

Matt Ryan speelt in de serie de titelrol van Constantine. Verder is Lucy Griffiths Liv, Harold Perrineau de engel Manny en Charles Halford Chas. De pilot is geschreven door Goyer en Daniel Cerone en zal geregisseerd worden door Neil Marshall. Bekijk hieronder het video-interview met Goyer.

[video_embed]218[/video_embed]

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen