search
Keert een oude bekende terug naar 'Doctor Who'?
Series / Nieuws

Keert een oude bekende terug naar 'Doctor Who'?

En Peter Capaldi zou erg veel moeite met het drukke schema hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Het duurt nog even voordat het achtste seizoen van Doctor Who te zien is, met Peter Capaldi in de titelrol, maar we hebben alvast een boel geruchten over de nieuwe reeks. We zullen de belangrijkste en het gerucht met de meeste potentiële spoilers bewaren voor aan het einde van dit bericht, dus eerst wat andere zaken.


Volgens Bleeding Cool is hoofdrolspeler Peter Capaldi volgens insiders geweldig in zijn rol. Maar hij vindt het drukke schema te zwaar en zou om die reden mogelijk maar één jaar als de Doctor te zien zijn. Het was volgens de site de bedoeling van Steven Moffat dat zijn Doctor een erg flamboyant kostuum kreeg, maar daar wilde Capaldi niets van weten. Er moet verder een grote "old school" Christmas special komen, waarbij fans een boel te zien krijgen om enthousiast over te worden.

Vanaf hier spoilers!

Tijdens een Q&A vertelde Sylvester McCoy (een voormalige Doctor) per ongeluk dat een belangrijk persoon uit het verleden van de show terug zal keren. Wie dat is? The Master… Hij is de grote tegenstander van de Doctor en een timelord met snode plannen. Ook zou de site al weten wie de rol speelt.

Niemand minder dan Sam Anderson, van wie onlangs werd aangekondigd dat hij een terugkerend personage zou spelen, zou de nieuwe Master zijn. De naam van zijn personage, Daniel Pink, zou een anagram zijn van Pain Linked, en dat zou weer wijzen op de Master.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen