search

Ons nieuws van dinsdag 11 maart 2014

'Game of Thrones' zal zeven of acht seizoenen duren
Series / Nieuws

'Game of Thrones' zal zeven of acht seizoenen duren

Plus een blik op de uitgebreide cover-shoot voor Vanity Fair.



In het nieuwe nummer van Vanity Fair wordt vooruitgeblikt op het vierde seizoen van Game of Thrones. Ook bevat het blad een aantal exclusieve foto's, die werden genomen door de wereldberoemde fotograaf Annie Leibovitz. De foto's en een blik achter de schermen van de shoot kun je hieronder bekijken.

In het artikel wordt ook gepraat over hoelang de serie nog door zal gaan en het feit dat de serie over niet al te lange tijd de boeken zal inhalen. David Benioff, medebedenker van de serie, had hierover het volgende te zeggen:

''Vorig jaar zijn we een week naar Santa Fe gegaan om met hem [George R.R. Martin] te praten over de richting van het verhaal, omdat we niet weten of we hem gaan inhalen. Als je het einde van het verhaal weet, kun je er alvast een basis voor leggen. Dus dat hebben we met hem besproken; we hebben letterlijk ieder personage besproken.''

Martin voegde daaraan toe:

''Ik kan ze in brede lijnen vertellen wat ik van plan ben om te schrijven, maar ik weet nog geen details. Ik heb er vertrouwen in dat ze me niet zullen inhalen.''

Benioff en D.B. Weiss, de andere bedenker van de serie, zeiden dat ze het verhaal graag willen afwikkelen na zeven of acht seizoenen. ''We kunnen niet zomaar blijven doorgaan. Ik denk dat als we het verhaal zouden blijven uitmelken, dat we de serie zelf om zeep zouden helpen.''





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brute trailer politieserie 'Smeris'
Series / Trailer

Brute trailer politieserie 'Smeris'

Van de makers van 'Feuten' en 'Van God Los'.



Hierboven vind je een stevige trailer van Smeris, een nieuwe politieserie van het volk achter Feuten en Van God Los. Hoofdrollen zijn er voor Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. De serie, die door BNN zal worden uitgezonden, werd geschreven door o.a. Michael Leendertse, Thomas van der Ree, Matthijs Bockting en Pieter van den Berg.

Theo Kamp is de beste, maar ook meest onstuimige rechercheur moordzaken van Tilburg. Als hij voor de zoveelste keer buiten zijn boekje gaat in het onderzoek naar topcrimineel Freddy van Nuenen, wordt hij van de zaak gehaald en voor straf gedegradeerd naar het hennepteam. Hier mag hij zich voorlopig even rustig houden onder toezicht van zijn nieuwe partner Willem Niessen, de meest correcte rechercheur van het Korps. Theo is niet van plan zijn onderzoek op te geven, maar lukt het hem om vanuit deze achterstandspositie en met Willem als waakhond, Freddy van Nuenen alsnog te pakken en zo zijn oude baan weer terug te krijgen?

Smeris gaat bij BNN op 17 maart in première.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volledige trailer 'Orphan Black' seizoen 2
Series / Trailer

Volledige trailer 'Orphan Black' seizoen 2

Sarah Manning is nog niet van haar klonen af.



Na twee teasers heeft BBC America nu ook de eerste volledige trailer, met de titel "One of a Kind", vrijgegeven van de serie Orphan Black. De serie gaat in april zijn tweede seizoen in.

Voor seizoen 2 keren Tatiana Maslany, Kevin Hanchard, Dylan Bruce en Jordan Gavaris terug en uiteraard gaat het verder waar het eerste seizoen ophield.

Op 19 april is de aftrap van Orphan Black S2 en in Nederland zal de Canadese serie rond de 'kloon' Sarah Manning te volgen zijn op de premium-zender BBC Three. Er verschijnen tien nieuwe afleveringen.

Hieronder één van de vele Instagram-teases, die afgelopen weekend verschenen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Falling Skies' seizoen 4
Series / Trailer

Trailer 'Falling Skies' seizoen 4

De succesvolle sci-fi serie waarin Aliens de wereld hebben overgenomen.



De eerste trailer van het volgende seizoen van Falling Skies is online verschenen. De succesvolle sci-fi serie van de Amerikaanse zender TNT is aanstaande zomer alweer toe aan het vierde seizoen.

In seizoen 4 duurt de strijd van een groep vrijheidsstrijders, onder de naam Second Massachusetts, voort. Ze nemen het op tegen buitenaardse wezens die de aarde bezetten. Onder meer Noah Wyle, bekend uit de ziekenhuisserie ER (1994 - 2009), keert weer terug.

Het vierde seizoen van Falling Skies, mede gemaakt door uitvoerend producent Steven Spielberg, start 22 juni en bestaat uit tien afleveringen.

In Nederland was de serie kortstondig te zien op het reeds opgeheven Nederlandse TNT-kanaal. Daarna is het - voor zover bekend - niet overgenomen door een andere Nederlandse zender.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert een oude bekende terug naar 'Doctor Who'?
Series / Nieuws

Keert een oude bekende terug naar 'Doctor Who'?

En Peter Capaldi zou erg veel moeite met het drukke schema hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Het duurt nog even voordat het achtste seizoen van Doctor Who te zien is, met Peter Capaldi in de titelrol, maar we hebben alvast een boel geruchten over de nieuwe reeks. We zullen de belangrijkste en het gerucht met de meeste potentiële spoilers bewaren voor aan het einde van dit bericht, dus eerst wat andere zaken.

Volgens Bleeding Cool is hoofdrolspeler Peter Capaldi volgens insiders geweldig in zijn rol. Maar hij vindt het drukke schema te zwaar en zou om die reden mogelijk maar één jaar als de Doctor te zien zijn. Het was volgens de site de bedoeling van Steven Moffat dat zijn Doctor een erg flamboyant kostuum kreeg, maar daar wilde Capaldi niets van weten. Er moet verder een grote "old school" Christmas special komen, waarbij fans een boel te zien krijgen om enthousiast over te worden.

Vanaf hier spoilers!

Tijdens een Q&A vertelde Sylvester McCoy (een voormalige Doctor) per ongeluk dat een belangrijk persoon uit het verleden van de show terug zal keren. Wie dat is? The Master… Hij is de grote tegenstander van de Doctor en een timelord met snode plannen. Ook zou de site al weten wie de rol speelt.

Niemand minder dan Sam Anderson, van wie onlangs werd aangekondigd dat hij een terugkerend personage zou spelen, zou de nieuwe Master zijn. De naam van zijn personage, Daniel Pink, zou een anagram zijn van Pain Linked, en dat zou weer wijzen op de Master.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
David S. Goyer over 'Constantine' pilot
Series / Nieuws

David S. Goyer over 'Constantine' pilot

Men heeft grote plannen met de serie.

Nu de cast van NBC's aankomende serie Constantine praktisch verzameld is, kunnen de opnames bijna van start. Schrijver en uitvoerend producent David S. Goyer vertelde in een interview met I Am Rogue dat de productie deze week van start gaat.

"We beginnen volgende week met de opnames," vertelde Goyer. "We hebben maar vier terugkerende personages en ze nu allemaal gecast. En ik ben er trots op dat Constantine daadwerkelijk door een Britse man gespeeld wordt. Matt Ryan, en dat hij blond haar heeft!"

Vervolgens werd Goyer gevraagd of John Constantine net als in de comics een kettingroker wordt. "Dat is ingewikkeld op netwerktv. Daar onderhandelen we op dit moment over. Hij heeft wel zijn regenjas en stropdas. Ik denk dat de serie zich meer aan het bronmateriaal vasthoudt dan de film dat deed. Al was die ook erg interessant."

We mogen dus verwachten dat de Hellbazer-comics beter gevolgd worden dan tot nu toe gebeurde. Ook zijn er al plannen om andere DC-personages naar de serie te brengen, indien de pilot goed genoeg blijkt om een volledige serie te maken. "Er zijn veel andere personages uit de comics en uit het DC universum om naar de serie te halen… Ik denk dat we zouden proberen enkele occult-figuren naar de serie te halen."

Matt Ryan speelt in de serie de titelrol van Constantine. Verder is Lucy Griffiths Liv, Harold Perrineau de engel Manny en Charles Halford Chas. De pilot is geschreven door Goyer en Daniel Cerone en zal geregisseerd worden door Neil Marshall. Bekijk hieronder het video-interview met Goyer.

[video_embed]218[/video_embed]

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.