Twee nieuwe posters 'Preacher' betonen eer aan stripreeks

Op 22 mei zendt AMC de eerste aflevering van de langverwachte serie uit.

Zilko Tarici, 10-05-2016 08:00

AMC heeft twee nieuwe posters van Preacher vrijgegeven, die een eerbetoon zijn aan twee beroemde covers van de stripreeks van Garth Ennis. Glenn Fabry was verantwoordelijk voor de oorspronkelijke afbeeldingen, die je hieronder kunt vergelijken met de posters. De eerste aflevering van Preacher wordt op 22 mei uitgezonden door AMC.
Preacher gaat over Jesse Custer (Dominic Cooper), een badass priester uit Texas, die het vertrouwen in zijn religie is verloren en erachter komt dat God de hemel heeft verlaten en hem wil straffen. Custer trekt erop uit met zijn ex-vriendin Tulip (Ruth Negga), een alcoholverslaafde vampier, om naar antwoorden te zoeken.

De hoofdrollen in de serie worden naast Cooper en Negga gespeeld door Joseph Gilgun (als Cassidy), Lucy Griffiths (als Emily), W. Earl Brown (als Sherriff Root), Anatol Yusef (als DeBlanc), Tom Brooke (als Fiore), Derek Wilson (als Donnie Schenck) en Ian Colletti (als Eugene/Arseface). Rasacteur Jackie Earle Haley speelt een gastrol als schurk Odin Quincannon.

Bron: AMC

Lees meer over: preacher, dominic cooper, joseph gilgun, ruth negga, garth ennis, jackie earle haley

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in