search

Ons nieuws van dinsdag 10 mei 2016

Voorlopig geen nieuw seizoen 'Louie'
Series / Nieuws

Voorlopig geen nieuw seizoen 'Louie'

Maar er is toch hoop voor de toekomst!

Fans van Louis C.K.s Louie hebben goede hoop voor een zesde seizoen van de serie. De komiek meldt echter tegenover The Hollywood Reporter dat er voorlopig niets meer gemaakt wordt voor de serie. Het zou zelfs kunnen dat het helemaal ophoudt.

"Ik denk niet dat ik nog verhalen heb voor die kerel," vertelde hij tegenover THR. Mocht de serie alsnog terugkeren, zal er waarschijnlijk een ander perspectief zijn. "Ik denk dat de man die ik speelde in die kerel "“ net gescheiden, soort van worstelende vader en komiek "“ ik denk dat ik voor die man geen verhalen meer heb. De serie is autobiografisch, dus wat John Landgraf en ik altijd gedacht hebben, is dat het misschien terug kan keren met een andere set verhalen en een andere invalshoek. Ik weet alleen nog niet welke, dus dat hangt er vanaf of het geschreven kan worden. Ik denk dat als ik weer naar tv terug keer, met een enkele camera-show, dat het dan Louie wordt. Maar ik weet het niet, ik heb geen idee."

Voorlopig volgt er dus geen nieuwe reeks.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende promo 'Outcast'
Series / Trailer

Spannende promo 'Outcast'

En een poster laat wat van het kwaad zien...



Er is een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor Robert Kirkmans serie Outcast, die hij maakt voor Cinemax. Bovenstaande trailer laat een boel visuele flair en schrikmomenten zien. In de trailer krijgen we een betere indruk van de missie die Patrick Fugits Kyle Barnes moet ondernemen.

Het eerste seizoen van de serie krijgt tien afleveringen. Barnes wordt al sinds zijn kindertijd lastig gevallen door demonen en besluit als hij volwassen is om actie te ondernemen. Maar terwijl hij dat doet, leert hij over een aanstaande ramp die wel eens het einde van de complete mensheid zou kunnen betekenen.

De gloednieuwe serie zou later dit jaar nog in première moeten gaan. Naast bovenstaande trailer is er ook een poster vrijgegeven, die je hieronder kan bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groen licht voor pilot 'Krypton'
Series / Nieuws

Groen licht voor pilot 'Krypton'

De Superman-prequel krijgt echt een pilot.

De vorige keer dat we schreven over David Goyers Superman-prequel Krypton, meldden we dat er door Syfy gewerkt werd aan een pilot. Nu heeft die officieel groen licht gekregen. Daarmee is het maken van een compleet seizoen ook een stap dichterbij.

"Krypton is een van de meest iconische verhalen in het comicuniversum," vertelde Bill McGoldrick, Executive Vice President, Scripted Content, NBCUniversal Cable Entertainment. "In de getalenteerde handen van David S. Goyer en het DC Entertainment / Warner Horizon Television team, zal dit opwindende Syfy project de kijker meenemen naar Supermans thuis, om te laten zien hoe deze tijdloze legende begonnen is."

De serie speelt zich 200 jaar voor de gebeurtenissen in Man of Steel af. "Jaren voor de Superman-legende die we kennen, werd het House of El verstoten. De serie volgt de grootvader van de man van staal, terwijl hij hoop en gelijkheid naar Krypton brengt, waarmee de planeet waardig wordt voor de geboorte van de grootste superheld ooit."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee nieuwe posters 'Preacher' betonen eer aan stripreeks
Series / Foto's

Twee nieuwe posters 'Preacher' betonen eer aan stripreeks

Op 22 mei zendt AMC de eerste aflevering van de langverwachte serie uit.

AMC heeft twee nieuwe posters van Preacher vrijgegeven, die een eerbetoon zijn aan twee beroemde covers van de stripreeks van Garth Ennis. Glenn Fabry was verantwoordelijk voor de oorspronkelijke afbeeldingen, die je hieronder kunt vergelijken met de posters. De eerste aflevering van Preacher wordt op 22 mei uitgezonden door AMC.

Preacher gaat over Jesse Custer (Dominic Cooper), een badass priester uit Texas, die het vertrouwen in zijn religie is verloren en erachter komt dat God de hemel heeft verlaten en hem wil straffen. Custer trekt erop uit met zijn ex-vriendin Tulip (Ruth Negga), een alcoholverslaafde vampier, om naar antwoorden te zoeken.

De hoofdrollen in de serie worden naast Cooper en Negga gespeeld door Joseph Gilgun (als Cassidy), Lucy Griffiths (als Emily), W. Earl Brown (als Sherriff Root), Anatol Yusef (als DeBlanc), Tom Brooke (als Fiore), Derek Wilson (als Donnie Schenck) en Ian Colletti (als Eugene/Arseface). Rasacteur Jackie Earle Haley speelt een gastrol als schurk Odin Quincannon.








Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.