'The Blacklist' spin-off krijgt compleet seizoen

Famke Janssen en Ryan Eggold spelen de hoofdrollen.

Jim Pedd, 16-05-2016 12:01

NBC heeft besloten de geplande spin-off van The Blacklist een geheel seizoen te geven. De serie zal in het 2016-17 seizoen uitgezonden worden en heeft onder meer hoofdrollen voor Famke Janssen, Ryan Eggold, Edi Gathegi en Tawny Cypress. Een titel is er ook al: The Blacklist: Redemption.
De show kreeg een traditionele backdoor-pilot, die in de Verenigde Staten afgelopen donderdag uitgezonden werd. Daarin mochten Famke Janssen en Ryan Eggold al op komen dagen. De spin-off heeft al een synopsis:

"Undercoverspion Tom Keen (Eggold) werkt samen met Susan "Scottie" Hargrave (Janssen), de briljante en berekende chef van Grey Matters, een geheime organisatie van huurlingen die problemen oplost die regeringen niet durven aan te raken. Op jacht naar de aanvaller van Liz, ontdekt Tom dat Scottie eigenlijk zijn biologische moeder is. Nu werken ze samen om hun unieke vaardigheden in te zetten in een gevaarlijke wereld van criminelen. Tom begint ondertussen zijn eigen geheime missie om meer te ontdekken over zijn schaduwachtige verleden."

Bron: THR

Lees meer over: the blacklist, redemption, nbc, serie, seizoen, famke janssen, Ryan eggold, edi gathegi, tawny cypress

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader