Fox kondigt vierde seizoen Sleepy Hollow aan

Fox kondigt vierde seizoen Sleepy Hollow aan

Maar dan wel zonder Nicole Beharie...

Geoffrey Ketels, 16 mei 2016 14:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Toen Nicole Beharie (Abbie in de reeks) in de finale aflevering van het derde seizoen het loodje legde gingen de fans er haast automatisch vanuit dat het ook meteen het einde zou betekenen voor de serie Sleepy Hollow van Fox. Groot zal dan ook de verbazing zijn nu Fox heeft bekend gemaakt dat er wel degelijk een vierde seizoen komt. Meteen stellen heel wat fans (inclusief ondergetekende) zich evenwel de vraag hoe het nu precies verder moet.
Nicole Beharie vormde samen met Tom Mison (Ichabod Crane) het centrale duo in de reeks. Dat het personage van Beharie in de finale aflevering van seizoen 3 dood ging zou te maken hebben gehad met het feit dat Beharie niet meer tevreden was met het materiaal dat ze kreeg voorgeschoteld. Waarschijnlijk voelde ze zich niet langer goed bij het project waardoor de keuze om te stoppen met Sleepy Hollow niet lang op zich liet wachten.

Hoe het nu verder moet met de reeks is nog maar zeer de vraag. Eén van de beste dingen uit Sleepy Hollow was net de 'relatie' tussen Abbie en Ichabod. We zijn dan ook nu reeds zeer benieuwd hoe het vierde seizoen er uit zal komen te zien. Jullie ook?


Bron: TV.com

Lees meer over: Sleepy Hollow, serie, Nicole Beharie, Fox

Informatie over de serie: Sleepy Hollow

Populair nieuws