'Get Shorty' wordt een tv- serie

'Get Shorty' wordt een tv- serie

In 1995 verscheen er al een film gebaseerd op hetzelfde boek met John Travolta.

Michelle Iwema, 25 mei 2016 om 15:26

Het boek Get Shorty van Elmore Leonard dat in 1990 verscheen, krijgt een tv- serie. In 1995 verscheen er al een gelijknamige film gebaseerd op het boek geregisseerd door Barry Sonnenfeld.
De serie gaat volgens Deadline bestaan uit 10 afleveringen en vormt een samenwerking tussen Paramount, Lionsgate en MGM. Het boek gaat over crimineel Chilli Palmer, die geld incasseert voor de maffia. Als hij een klus krijgt in Hollywood, laat hij zich meeslepen door zijn liefde voor b-films. Hij heeft zelf een idee voor eentje, en probeert deze bij zijn nieuwe contacten aan de man te brengen.

De filmversie van 1995 had een sterrencast met John Travolta als Chili Palmer, Gene Hackman als Harry Zimm, Rene Russo als Karen Flores, Delroy Lindo als Bo Catlett, Dennis Farina als Ray "Bones" Barboni, James Gandolfini als Bear, David Paymer als Leo en Danny DeVito als Martin Weir. De film kreeg 10 jaar later een vervolg genaamd Be Cool.

Bron: Deadline

Lees meer over: Get Shorty, tv serie, John Travolta, James Gandolfini, Danny Devito, filmversie, nieuwe serie, Be Cool, MGM

Populair nieuws