Sara Ramirez verlaat 'Grey's Anatomy'

Sara Ramirez verlaat 'Grey's Anatomy'

Aanstaande dinsdag zijn de laatste afleveringen bij Net5 te zien met Callie Torres erin.

Michelle Iwema, 25 mei 2016 om 17:41

Na het vertrek van Patrick Dempsey staat de cast van Grey’s Anatomy opnieuw een groot afscheid te wachten. Sara Ramirez verlaat namelijk de ziekenhuisserie na tien jaar Dr. Callie Torres te hebben vertolkt. Aanstaande dinsdag zendt Net5 de laatste twee afleveringen van het twaalfde seizoen achter elkaar uit, waarin Sara ook voor het laatst is te zien.
“Ik ben zeer dankbaar voor de tien jaar die ik met de Grey’s Anatomy-familie heb doorgebracht," aldus Sara Ramirez. "Maar nu neem ik een tijd vrij. Het was fantastisch om met Shonda Rhimes te werken en we zetten ons contact zeker voort! Ik wens Ellen en de rest van de cast en crew het allerbeste toe en ik vind het fijn om voor altijd deel uit te maken van de Shondaland-familie!”

Shonda Rhimes, de bedenker van Grey’s Anatomy liet weten erg trots te zijn op Ramirez en het personage dat ze al die jaren heeft neergezet. “Sara Ramirez inspireerde wekelijks miljoenen fans en ook mij. We wensen haar het allerbeste toe tijdens haar welverdiende tijd vrij. Ik zal Callie enorm missen in de serie, maar ik ben ervan overtuigd dat Sara’s toekomst veel in petto heeft. Shondaland zal altijd haar thuis zijn.”

De extra lange seizoensfinale van Grey’s Anatomy is op dinsdag 31 mei vanaf 20.30 uur te zien op Net5.

Lees meer over: Sara Ramirez, Callie Torres, Shonda Rhimes, Greys Anatomy, serie, seizoensfinale, finale

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws