'The Americans' eindigt in 2018

The Americans eindigt in 2018

De serie krijgt nog twee seizoenen.

Jim Pedd, 26 mei 2016 om 16:27

FX geeft The Americans nog twee nieuwe seizoenen. Het verhaal van Sovjet-spionnen Philip (Matthew Rhys) en Elizabeth Jennings (Keri Russels) wordt in 2018 afgerond met een zesde seizoen van tien afleveringen. Het vijfde seizoen, dat voor volgend jaar gepland staat, krijgt dertien afleveringen.
”Tijdens de eerste vier seizoenen, hebben critici The Americans ontvangen als een van de beste series op televisie en bizar genoeg blijven de afleveringen beter worden,” vertelde FX-baas Eric Schrier. ”Alle krediet voor die prestatie gaat naar iedereen die aan de serie werkt en vooral co-showrunners Joe Weisberg en Joel Fields, Graham Yost, onze briljante sterren Keri Russell, Matthew Rhys, Noah Emmerich, Allison Wright, Holly Taylor, Annet Mahendru en de ensemblecast. We twijfelen er niet over dat deze twee seizoenen Joe en Joel helpt het verhaal tot een perfecte conclusie te brengen.”

Het vierde seizoen van de serie staat op dit moment bovenaan de lijst van Metacritic als je kijkt naar de best ontvangen serie van 2016. ”Het is moeilijk te geloven dat we richting het einde van The Americans werken, maar we zijn ook erg dankbaar te weten dat we het verhaal tot een natuurlijk einde kunnen brengen,” aldus Joel Fields en Joe Weisberg.

Lees meer over: The Americans, FX, Seizoenen, Verlenging, Keri Russell, Matthew Rhys, Eric Schrier, Joe Weisberg, Joel Fields

Informatie over de serie: The Americans

Populair nieuws