search

Ons nieuws van donderdag 26 mei 2016

Officieel geen vervolg voor Limitless
Series / Nieuws

Officieel geen vervolg voor Limitless

Ondanks positieve signalen komt er dan toch geen vervolg...

Geoffrey Ketels

Ondanks eerdere, vrij positieve berichten zal Limitless dan toch geen nieuw seizoen krijgen. Het was Craig Sweeny, maker en showrunner van de reeks die in een tweet duidelijk heeft aangegeven dat alle pogingen om het project alsnog verder te kunnen zetten zijn gestrand. Er werd door de showrunner evenals door de fans gehoopt op een last minute pick-up door platformen als Netflix, Amazon of Hulu, maar helaas zijn de onderhandelingen met alle drie de platformen afgesprongen.

Vorige week reeds ontstond er de nodige twijfel over de toekomst van Limitless. Toen was het Glenn Geller, president bij CBS die aangaf dat er werd gepraat met potentiële kopers, maar er op dat ogenblik nog helemaal niets zeker was. Fans bleven hoop hebben in een goede afloop, in het bijzonder omdat de reeks toch heel wat harten heeft weten te veroveren. Nu lijkt het er evenwel definitief naar uit te zien dat Limitless naar de eeuwige jachtvelden wordt gestuurd.

Had jij graag een vervolg gezien?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Americans' eindigt in 2018
Series / Nieuws

'The Americans' eindigt in 2018

De serie krijgt nog twee seizoenen.

FX geeft The Americans nog twee nieuwe seizoenen. Het verhaal van Sovjet-spionnen Philip (Matthew Rhys) en Elizabeth Jennings (Keri Russels) wordt in 2018 afgerond met een zesde seizoen van tien afleveringen. Het vijfde seizoen, dat voor volgend jaar gepland staat, krijgt dertien afleveringen.

"Tijdens de eerste vier seizoenen, hebben critici The Americans ontvangen als een van de beste series op televisie en bizar genoeg blijven de afleveringen beter worden," vertelde FX-baas Eric Schrier. "Alle krediet voor die prestatie gaat naar iedereen die aan de serie werkt en vooral co-showrunners Joe Weisberg en Joel Fields, Graham Yost, onze briljante sterren Keri Russell, Matthew Rhys, Noah Emmerich, Allison Wright, Holly Taylor, Annet Mahendru en de ensemblecast. We twijfelen er niet over dat deze twee seizoenen Joe en Joel helpt het verhaal tot een perfecte conclusie te brengen."

Het vierde seizoen van de serie staat op dit moment bovenaan de lijst van Metacritic als je kijkt naar de best ontvangen serie van 2016. "Het is moeilijk te geloven dat we richting het einde van The Americans werken, maar we zijn ook erg dankbaar te weten dat we het verhaal tot een natuurlijk einde kunnen brengen," aldus Joel Fields en Joe Weisberg.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Videogame 'Mirror's Edge' wordt tv-serie
Series / Nieuws

Videogame 'Mirror's Edge' wordt tv-serie

Electronic Arts en Endemol Shine Studios werken samen aan het project.

Endemold Shine Studios heeft de filmrechten bemachtigd van videogame Mirror's Edge en is van plan om er een actievolle serie met een vrouwelijk hoofdpersonage van te maken. EA DICE en Electronic Arts werken mee aan de serie, waarin een netwerk van freerunners dienst doen als koeriers die berichten moeten overbrengen, maar daarbij de alziende overheid moeten proberen te vermijnden.

Het hoofdpersonage in het spel is Faith, een freerunner wier zuster van moord wordt beschuldigd. Faith moet het opnemen tegen de heersende Conglomerate en raakt al snel betrokken bij een samenzwering om de wereld om zeep te helpen. Het oorspronkelijke spel kwam uit in 2007 en het vervolg, Mirror's Edge Catalyst, ligt vanaf 7 juni a.s. in de winkel.

Wat vinden jullie ervan dat Mirror's Edge wordt verfilmd? Laat je mening hieronder horen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sergio Leone-serie 'Colt' wordt eindelijk gemaakt
Series / Nieuws

Sergio Leone-serie 'Colt' wordt eindelijk gemaakt

De serie wordt gemaakt door zijn kinderen.

De western lijkt als genre weer terug van weggeweest. Quentin Tarantino bracht ons al Django Unchained en The Hateful Eight en binnenkort volgen Jane Got a Gun en The Magnificent Seven en zelfs de fantasy-western The Dark Tower van Stephen King. Maar het genre maakt nu ook de overstap naar televisie, met HBO's Westworld. Nog een westernserie die lijkt te komen is Colt.

Het idee voor de serie stamt van de kinderen van legendarisch regisseur Sergio Leone, die ons de spaghettiwestern bracht. "Het stamt van mijn vaders idee dat het geweer de hoofdpersoon is en het apparaat via welk het verhaal verteld wordt. We overwegen zes afleveringen, elk verbonden door een enkel pistoolschot. Maar we zouden meer kunnen maken," vertelde Raffaella Leone.

De Engelstalige serie is vernoemd naar het pistool dat Clint Eastwoods Man with No Name gebruikt in de Dollar-trilogie. De eerste twee afleveringen worden gemaakt door regisseur Stefano Sollima en hij is ook showrunner voor de rest van het seizoen. Centraal staat naast het geweer een "stel kinderen" die boeven worden in het oude westen. Ze beginnen als adolescenten en worden "bandieten binnen die zes afleveringen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'BoJack Horseman' seizoen 3
Series / Trailer

Trailer 'BoJack Horseman' seizoen 3

De sitcom-ster heeft weer een heleboel aan z'n hoofd.

Jan-Peter Rook


Netflix heeft een trailer vrijgegeven van het aankomende derde seizoen van de volwassen animatieserie BoJack Horseman. Het gaat om twaalf nieuwe afleveringen en de première vindt plaats op 22 juli.

Will Arnett spreekt de stem in van BoJack, een legendarische jaren '90 sitcom-ster die zijn weg probeert te vinden en daarbij te maken heeft met zelfhaat, whiskey en stukgelopen relaties. In dit derde seizoen worstelt hij met zijn erfenis en heeft hij het druk met een turbulente Oscar-campagne. BoJack vindt het belangrijk om te weten hoe zijn fans zich hem later zullen herinneren en wat voor impact hij heeft gehad op zijn dierbaren.

Naast Arnett worden de stemmen ingesproken door Aaron Paul, Amy Sedaris, Alison Brie en Paul F. Tompkins. BoJack Horseman is een bedenksel van Raphael Bob-Waksberg.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Welke schurken gaan we zien in 'Gotham' seizoen 3?
Series / Nieuws

Welke schurken gaan we zien in 'Gotham' seizoen 3?

James Gordon gaat het nog druk krijgen in de nieuwe afleveringen.

Fox heeft niet terughoudend gehandeld bij het introduceren van schurken in de eerste twee seizoenen van Batman prequel-serie Gotham. Naast nieuwe schurken zoals Fish Mooney, Theo Galava en Jerome Valeska, hebben we inmiddels het volgende rijtje schurken (kort) de revue zien passeren:

Penguin, Riddler, Catwoman, Carmine Falcone, Salvatore Maroni,Two-Face, The Scarecrow, Poison Ivy, Black Mask, Hush, Mr. Zsasz, The Dollmaker, The Electrocutioner, Professor Hugo Strange, Mr. Freeze, Tigress, Azrael, Firefly en Clayface.

Wie blijven er dan nog over voor het derde seizoen? Uitvoerend producent John Stephens liet CBR weten dat naast de Court of Owls-verhaallijn, zeker vijf schurken uit de strips hun opwachting zullen maken in de nieuwe afleveringen:

''We gaan de Mad Hatter zien in seizoen 3. Ook komen de Tweedle Brothers aan bod, die onderdeel zullen uitmaken van de Hatter-verhaallijn. Daarnaast gaan we Talon en Solomon Grundy zien.''

Toch blijven een aantal belangrijke schurken uit de strips tot op heden ongebruikt. Zo kunnen de makers nog steeds beroep doen op Bane, Killer Croc, The Ventriloquist/Scarface, Anarky, Man-Bat, Calendar Man, The Great White Shark en natuurlijk Ra's Al Ghul. Het derde seizoen van Gotham moet dit najaar nog van start gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.