Waarschijnlijk geen 3e seizoen 'True Detective'

Waarschijnlijk geen 3e seizoen True Detective

Na het slecht ontvangen tweede seizoen lijkt het voorbij.

Jim Pedd, 27-05-2016 08:00

Er komt waarschijnlijk geen derde seizoen van True Detective. De HBO-serie van Nic Pizzolatto werd na het eerste seizoen bijzonder gehypet en toen het tweede seizoen uitkwam, was dat een gigantische teleurstelling. Ondanks dat het seizoen van start ging met hogere kijkcijfers dan het eerste, eindigde men significant lager.
Nu is er het gerucht dat HBO in elk geval geen derde seizoen gaat maken met Pizzolatto. In november tekende de kabelaar een contract met hem tot 2018, waarin staat dat projecten waar Pizzolatto mee komt overwogen moeten worden. The Hollywood Reporter schrijft nu dat er waarschijnlijk een andere serie komt dan True Detective.

Toen het tweede seizoen uitkwam vertelde Pizzolatto nog hooguit drie seizoenen te willen maken van de serie. "Het is dubbel uitputtend, omdat ik elke aflevering schrijf. Ik kan me niet voorstellen dat ik dit meer dan drie jaar zou doen. Ik bedoel, ik zou graag een gewone tv-serie hebben. Met vaste sets, vaste acteurs en dan zou ik mensen kunnen vragen om hulp, en er niet zelf elke seconde te hoeven zijn."

Bron: THR

Lees meer over: True Detective, HBO, Nic Pizzolatto, Serie, Seizoen 3

Informatie over de serie: True Detective

Populair nieuws