Promo 'Game of Thrones' aflevering 7

Promo Game of Thrones aflevering 7

En zijn dit de titels van de laatste afleveringen?

Jim Pedd, 30-05-2016 10:12


Niet alleen hebben we bovenstaande gloednieuwe promo van HBO's Game of Thrones, ook lijken de titels van de laatste afleveringen onthuld te zijn. Hieronder echter eerst de synopsis van aflevering 7 van het zesde seizoen, The Broken Man.

Deze duurt in totaal 52 minuten en heeft de volgende synopsis: "De High Sparrow (Jonathan Pryce) heeft nog een doelwit op het oog. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) confronteert een held. Arya (Maisie Williams) maakt een plan. Het Noorden herinnert." Deze aflevering wordt op 5 juni uitgezonden in de Verenigde Staten en een dag later op HBO Nederland.

Dan zijn er nog de mogelijke titels. Het lijkt erop dat HBO Duitsland deze heeft vrijgegeven en dat ze als volgt luiden:

Aflevering 8: Niemand "“ ofwel No one.
Aflevering 9: Die Schlacht der Bastarde "“ ofwel Battle of Bastards
Aflevering 10: Die Winde des Winters "“ ofwel The Winds of Winter

Natuurlijk kunnen we vrij weinig zeggen over de waarheid hiervan, maar het lijken wel titels die we van de serie kunnen verwachten. Zo verwijst die van aflevering 8 duidelijk naar Arya en die van 9 naar de strijd tussen Ramsay Bolton en Jon Snow. De laatste zou verwijzen naar de White Walkers die dan eindelijk Westeros aanvallen.

Lees meer over: Hbo, game of thrones, the broken man, promo, titels, jonathan pryce, nikolaj coster waldau, maisie williams

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws