Minder afleveringen 'Game of Thrones´ seizoen 7 lijkt zeker

Minder afleveringen 'Game of Thrones´ seizoen 7

'The Door' regisseur Jack Bender leek dit te bevestigen.

Michelle Iwema, 2 juni 2016 om 10:46

Normaal bestaat een Game of Thrones- seizoen van de serie uit 10 afleveringen, maar een tijdje terug gaven showrunners David Benioff and Dan Weiss aan dat een seizoen 7 en 8 in totaal uit 13 afleveringen zou bestaan. Dit omdat de opnames qua schema meer weg hadden van een film dan een televisieserie.
Jack Bender, een van de regisseurs van GOT die de aflevering The Door maakte, leek de geringere aantal afleveringen in een interview met Vanity Fair te bevestigen. Toen hij werd gevraagd of hij weer gevraagd was om een aflevering van seizoen 7 te regisseren antwoordde hij: "Ik weet het antwoord daar niet op. Ze doen slechts 7 [afleveringen]. en ze hebben hun vaste [regisseurs] die het al heel lang doen... Ik ben nog niet gevraagd en weet niet wat het schema zal zijn. Maar onder de beste omstandigheden, zoals het schema en alles eromheen, heb ik het ontzettend leuk gehad om deze ervaring op te doen bij de serie. Als ik kan en ze me willen, lijkt het me leuk om dat te doen."

HBO werd door het blad gevraagd om te bevestigen of er inderdaad maar 7 afleveringen gepland staan voor het zevende seizoen. HBO gaf geen commentaar, waardoor het nog niet officieel is bevestigd.

Wat vinden jullie van een minder aantal afleveringen per seizoen?Bron: Vanity Fair

Lees meer over: Game of Thrones, Jack Bender, nieuw seizoen, Cersei, Vanity Fair, HBO serie, aflevering GOT

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws